NEW IN/FOOD | NÄKD

zondag 23 februari 2014

Doos met repen, Näkd Nederland.

Näkd? Watte? Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord en ik ook pas sinds een weekje of twee. Ik zag deze repen steeds voorbij komen bij Sofie en ik was zo ontzettend nieuwsgierig. Ik ben sinds ik aan het hardlopen ben ook wat gezonder aan het eten, lees: ik ben niet compleet op de healthy way, maar probeer het zoveel mogelijk. In ieder geval, deze repen zijn een gezond tussendoortje en wat ik belangrijk vind: zonder toegevoegde troep! Ik vind het zo erg dat er tegenwoordig overal toegevoegde suikers en/of E-nummers inzitten, dat ik er op let dat ik er niet teveel van binnen krijg.


Deze repen zijn dus gemaakt van natuurlijke producten zoals fruit en noten en zijn ook nog eens gluten en melk-vrij. Ik bestelde vier smaken. Banaan, aardbei, appel en chocolade. Ze verkopen ze helaas niet per stuk, dus je hebt er meteen 18. De afgelopen dagen proefde ik al de chocolade, banaan, aardbei en appel en op dit moment is mijn favoriet echt de appel! Ik vind de chocolade echt niet lekker, wat ik eigenlijk niet verwachtte. De repen vullen onwijs goed, dus perfect als tussendoortje. Wel vind ik de smaak niet helemaal geweldig, dus ik weet niet of ik ze nog eens zal bestellen. De repen kosten overigens 1 euro per stuk, dus voor 18 stuks betaal je 18 euro + verzendkosten. Dit is overigens geen reclame-post, ik wilde deze repen oprecht zelf proberen! Kenden jullie deze repen al? En wat eten jullie als tussendoortje? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
  1. Oh, ik ken deze repen nog niet, maar lijken me wel heel erg lekker. Ik dacht juist ook leuk: die chocolade lijkt me echt hemels, maar nee dus. Jammer! Vind alleen één euro per reep wel best prijzig..althans, ik ben niet met een gezonde levensstijl bezig. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik nam echt een hap van die chocoladereep, helemaal enthousiast en toen dacht ik echt BAH! Ja inderdaad, gezond is nou eenmaal duur, heel vervelend!

      Verwijderen
  2. Hmmm die met appel klinkt inderdaad het lekkerst!
    XO Imke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet niet, maar ik vind dit soort repen altijd zo tegenvallen. De smaak is altijd net niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken ze helemaal niet. Ziet er wel erg leuk uit! Ik hou helaas niet van noten, dus dit zou ik niet zo snel bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Banana brunch lijkt me echt heerlijk! Ik zag de repen toevallig bij de Tuinen liggen, maar daar betaal je 2 euro per reep! Veel te duur :p xo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had er nog nooit van gehoord, eigenlijk maak ik altijd zelf m'n gezonde snacks zoals havermoutkoekjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt gezond en lekker! Jammer dat juist de chocolade wat tegenvalt, ik was wel benieuwd naar een gezonde reep met chocoladesmaak! :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kende ze nog niet! Ze zien er ontzettend leuk uit haha :) Jammer dat 'ie dan een beetje tegenvalt. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk je nieuwe design! Ik kende de repen al, ik vind juist de chocolade het lekkerste haha. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bedankt voor de recensie, ik zal ze zeker eens bekijken! Maar eh... heeft iemand zich al eens afgevrgaagd of ze over hun naam (uitspraak) wel goed hebben nagedacht, vooral voor ENglstalign?

    BeantwoordenVerwijderen