NEW IN/BEAUTY | De Ebay lipsticks

vrijdag 21 februari 2014

Neppe MAC lipsticks, EBAY.

In mijn laatste video liet ik al mijn nieuwe aankopen op Ebay zien en een daarvan was een pakketje met daarin 12 neppe MAC lipsticks. In de video vertelde ik dat het er 10 waren, maar het zijn er echt 12. Ik heb voor deze lipsticks 6 euro betaald, maar in de tussentijd (vanwege het succes I think) zijn de lipsticks verhoogd naar rond de 8 euro. Jullie waren net zo enthousiast als ik dus ik denk dat veel meiden op deze post zaten te wachten. Ik heb alle lipsticks even geswatcht op mijn arm, zodat jullie kunnen zien hoe de lipsticks er op huid uitzien. Zoals je misschien kunt ontdekken, zijn niet alle lipsticks hetzelfde op de huid als dat je hem zo ziet. Vaak komt de kleur er compleet anders uit te zien. De donkerrode bijvoorbeeld, nummer 1 van de tweede foto, lijkt totaal niet op de lipsticks zelf. Houd daar dus rekening mee als je de lipsticks besteld. Ook is het het geval dat je niet allemaal dezelfde kleuren krijgt, dus het kan zijn dat je geheel andere kleurtjes krijgt wanneer je deze besteld. De link kun je overigens hier vinden, helaas zijn ze daar niet meer beschikbaar, dus zoek iets soortgelijks en je vindt ze ongetwijfeld! Ik heb ze nog niet getest, misschien dat ik daar later nog een review over plaats, als jullie dat willen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

21 opmerkingen
 1. Ze zien er erg goed uit, kleur 5 is een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die tweede vijfde kleur is echt gaaf! Erg jammer dat ze niet meer verkocht worden via die link, hopelijk worden ze 'aangevuld'!
  liefs Rhoda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, ik vind de kleur echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg gaaf! Vind sommige kleuren heel mooi maar anderen een beetje tegenvallen, misschien is het op lippen wel anders (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw voor 6 euro valt dit zeker te proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Opzich zien ze er nog wel redelijk goed uit zeg! De ene vind ik wat beter dan de ander maar ik ben heel benieuwd hoe ze er op je lippen zullen uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze ook zo vaak bijna besteld. Maar ik vind de kleuren niet denderend, hoe zijn ze op je lippen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik heel eerlijk ben snap ik het punt niet van het bestellen van zulk soort lipsticks. Ik zelf koop Mac lipsticks omdat ik de kwaliteit geweldig vind, niet omdat het van het merk Mac is. Als je lipsticks hier besteld, zijn ze natuurlijk niet van geweldige kwaliteit (zoals je op de swatches ziet) en zullen ze waarschijnlijk ook niet zo lang blijven zitten..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt wat je zegt hoor. Ik heb zelf ook echte lipsticks van MAC. In mijn video vertelde ik ook dat ik niet verwacht dat de kwaliteit geweldig zou zijn, maar dat ik het gewoon leuk vind dat het in een MAC verpakking zit. Aan de swatches kun je zien dat de kleur ook niet overkomt zoals de stick er zelf uitziet. Toch vind ik het leuker om zulke lipsticks te kopen dan bij bijvoorbeeld de lipsticks bij de action, die ongetwijfeld bijna gelijk aan kwaliteit van deze zijn. De lipsticks pigmenteren niet geweldig, maar blijven nog verassend goed zitten voor zo een prijsje! Ik begrijp je mening in ieder geval wel! :-)

   Verwijderen
 9. Ze zijn niet mega gepigmenteerd maar zien er alsnog voor dat geld prima uit, leuk! Mooie header heb je trouwens, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier heb ik een tijdje geleden ook een artikel over geschreven! Ik vind ze best goed!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh stiekem wel jaloers op jouw kleuren, ik heb echt ziek veel verschillende tinten fel roze gekregen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze toch een beetje tegenvallen. Hoopte dat ze beter gepigmenteerd waren. Maar wel tof dat het er zoveel zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zou de lipsticks niet zo gauw bestellen om eerlijk te zijn. Zoals Amber al zei, het gaat niet om het merk maar om de kwaliteit! Maar wel leuk natuurlijk om zoiets te 'proberen'! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ze ook! Ben zelf best blij met deze aankoop! Wel jammer inderdaad dat niet alle kleuren echt op de lippenstiftkleur lijken...

  Liefs, Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh ziet er mooi uit! 6/8 euro is niet duur voor 12 van die lipsticks maar ik zie niet echt een kleur ertussen staan waarvan ik denk, die ga ik echt dragen! Wel gewoon leuk om te proberen natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb al deze kleuren ook, ik vind ze allemaal erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb deze set ook gekocht (besteld) maar ze zijn nog niet binnen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen