EVENT | Persdag Hema lente & zomer

zaterdag 8 februari 2014

Afgelopen donderdag was het dan zo ver: de Hema persdag voor de aankomende lente en zomer! Ik kreeg een tijdje geleden een uitnodiging en was echt superblij, het leek me namelijk zo ontzettend leuk, zo een persdag van de Hema met allerlei vrolijke kleurtjes. Ik ben zelf gek op de Hema, dus ik vond het erg leuk om een voorproefje te krijgen van alle spulletjes die we kunnen verwachten bij de Hema in de lente en zomer.


De Hema had iets heel erg leuks. De beautytijdlijn sinds het bestaan van de Hema, van vroeger tot nu. Je ziet alle verpakkingen langzaam veranderen naar de verpakkingen die je nu in de winkel ziet. Wisten jullie trouwens dat de make-up spullen van de Hema Miss Helen heten? Ik wist dit helemaal niet, oeps! Aan het einde van de beautygeschiedenis van de Hema kregen wij nog een presentatie over hun nieuwe huidverzorgingslijnen. De lijnen zijn gemaakt voor jong naar oud en uit allerlei onderzoeken blijkt dat je huid er echt van verbeterd na lang gebruik (rimpels, etc.). Erg interessant.


En natuurlijk was er genoeg lekkers te eten en te drinken op dit event. Er was keuze uit allerlei taartjes en je kon zelf kiezen wat je wilde drinken. Er waren verschillende soorten limonade, in super handige schenkpakken, en er was ook verse jus en andere sapjes! Er was ook nog ijs te krijgen, waar je je eigen topping voor kon kiezen, maar na het overheerlijke appelkruimelgebakje zat ik al te vol voor nog iets anders.


De crea-hoek, hier werd ik echt hebberig van. Vooral de notitieboekjes, het kleine naaimachinetje en alle washi tapes vielen erg in de smaak. Het ziet er toch ook onwijs gezellig uit? Check die kleine cadeauverpakkingen, zo leuk!


En er was nog van alles en nog wat te zien. Ik heb zo onwijs veel foto's gemaakt, maar ik kan natuurlijk niet alles delen want dan wordt het wel een hele grote post! Ik heb ook gefilmd en wil daar ook nog een video van maken, zodat jullie er echt even bij kunnen zijn! Ik kreeg ook nog een goodiebag mee, en dat laat ik jullie later ook zien. Hoe vinden jullie de Hema? Houden jullie er net zo van als ik? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
  1. Ziet er leuk uit! Ik vind de Hema echt een hele fijne winkel (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bij hema vind je altijd wel wat, wow leuke nagellakjes seg! :o <3 en die blushes, wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt leuk ziet het eruit! Ik vind de Hema altijd zo leuk omdat ze veel verschillende dingen hebben! Nu ik de dingen op je (mooie) foto's heb gezien wil ik het allemaal hebben haha!
    xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt super, super tof dat je daar heen mocht! Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind de hema ook altijd lieve spulletjes hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aah die winkel heeft toch zoveel leuke hebbe-dingetjes!

    www.turnitinsideout.be

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaaah dit gaat slecht worden voor mijn portemonnee

    Liefs, Apollonia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk verslag, jammer dat ik je niet heb gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad jammer! Er waren zoveel meiden heen, had iedereen wel willen ontmoeten :-)!

      Verwijderen
  8. Aaaah het ziet er zo leuk uit! Ik word altijd blij van de hema :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw super mooi en leuk dat je bent geweest! Die kleuren zijn allemaal zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. super gaaf dat je hierheen mocht en toffe foto's meis! liefs en nog een fijne week verder
    www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk dat je heen mocht :) Het ziet er ook echt heel leuk uit, hema heeft altijd van die dingetjes die je gewoon wil hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die naaimachine is zo leuk! Gave persdag, jaloers dat je er heen mocht hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die naaimachine is zo leuk! Gave persdag, jaloers dat je er heen mocht hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen