VIDEO | Hoe bak je bananenbrood?

vrijdag 17 januari 2014

Het is alweer tijd voor mijn tweede video. Mijn eerste video is gelukkig erg positief ontvangen en dit gaf mij nog veel meer motivatie om een tweede video op te nemen. De eerste video is ruim 340 keer bekeken en ik had er in een klap 26 abonnees bij, superleuk (dankjewel allemaal)! Op naar het onderwerp van mijn volgende video: Er is soms een moment dat ik onwijze trek heb in bananenbrood. Ik weet niet waar dit vandaan komt, het is niet iets wat ik vroeger vaak at of iets in die richting, maar ik vind het gewoon onwijs lekker! Ik heb tijdens het bakken gefilmd en hieronder het resultaat! Mocht je de video erg leuk vinden en wil je in de toekomst meer video's van mij bekijken? Abonneer dan op mijn kanaal! 


Het recept van dit bananenbrood kun je vinden onder de video. Het is een supermakkelijk- en easypeasy recept. Je hebt vaak alle ingrediƫnten al in huis en het is een kwestie van alles bij elkaar gooien, mixen en vervolgens bakken in de oven. Het wordt bananenbrood genoemd, maar ik zelf zou het niet zo snel als brood gebruiken. Ik zie het eerder als een machtige muffin of een stevige plak cake (ja het bananenbrood is best machtig)! Laat weten wat je van de video vindt, en tips zijn altijd welkom! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

13 opmerkingen
  1. Wat super leuk gedaan Rosh, echt leuk dat je video's bent gaan maken!! Je praat al een stuk rustiger en vind je recept erg leuk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk filmpje, ga me abonneren op je kanaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed gedaan zeg! Ik vond je filmpje echt leuk, en je praatte gelijk al een stuk rustiger haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke video! Goed dat je de feedback meteen hebt toegepast. :)
    Ik ga het bananenbrood dit weekend uitproberen, ben heel benieuwd!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk filmpje! Echt supergoed gedaan ook met de voice over! Het lijkt me echt heel erg lekker. Misschien handig om nog in je post of video beschrijving te zetten hoeveel je van alles nodig hebt. Verder praat je inderdaad al veel rustiger! Goed bezig!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk filmpje! Ga dit zeker eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat je een recept hebt geplaatst, en bananen brood is suuuuper lekker! Ik denk trouwens dat je dat intro niet eens nodig hebt, op die manier, of ietsje korter! Maaaar nogsteeds leuk (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk filmpje! Het recept klinkt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk filmpje! En ziet er lekker uit zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke video, goed dat je de feedback zo goed opvat :) ik vind het leuk om te horen dat je echt een accentje hebt, haha!
    Lekker recept ook trouwens, bananenbrood is zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk filmpje, heel duidelijk uitgelegd! :) Ik vind het ook al een hele verbetering met vorige keer, goed dat je wat hebt gedaan met de tips :). Dat bananenbrood lijkt me heel lekker, ik denk dat ik het ook eens ga maken! liefs Luna

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lekker zeg, wil ik ook wel maken!

    BeantwoordenVerwijderen