REVIEW | Maybeline Babylips

maandag 6 januari 2014

Na tientallen artikelen te hebben gelezen over de Maybeline Babylips, kon ik hem afgelopen week bij de AH, hier om de hoek, niet laten liggen. Ze hadden een aanbieding en hij kostte maar 2,95. Er was keuze uit meerdere kleurtjes/geurtjes, maar de roze kleur trekt mij altijd het meest. Gewoon door de gezellige verpakking en de kleur van de stick natuurlijk. De naam van deze gezellige roze lippenbalsem is 'Pink punch'! Ik wilde hier een korte review over schrijven voor de meiden (of jongens?) die deze Babylips nog niet hebben en benieuwd zijn naar dit product!


Ik heb hem nu een paar dagen gebruikt en ik ben best tevreden! De lippenbalsem smeert fijn uit, ruikt wat zoet (wat ik zelf altijd wel lekker vind), smaakt niet (ik lik nog wel eens aan mijn lippen) en laat een licht roze kleurtje achter op je lippen. Ik wist eerst niet dat hij een kleurtje zou afgeven en ik vind de kleur, als ik hem te dik aanbreng, stiekem ietsje te roze, maar als ik hem iets minder dik aanbrengt valt de kleur wel mee en is het een natuurlijkere kleur. Ik heb van mijzelf al wat rozige lippen, dus ik vind het niet nodig om ze a la Barbie roze te maken.

Hier heb ik de Babylips op, het is bij mij wat lastig te zien omdat mijn lipkleur bijna overeen komt met de kleur van de Babylips zelf!

De lippenbalsem beloofd dat hij je lippen weer zo zacht maakt als babybilletjes door de speciale verzorgende bestanddelen. Ikzelf smeer me in de winter suf aan allerlei spul voor mijn lippen, maar deze Babylips voelt eerlijk gezegd aardig goed. Ik vind wel dat de lippenbalsem niet al te lang blijft zitten op je lippen, ik moest hem geregeld even bijsmeren voor een zacht gevoel. Er zijn overigens meerdere geurtjes en kleurtjes verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. De Babylips zijn overigens ook bij de drogist verkrijgbaar! Hebben jullie de Babylips al geprobeerd? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

22 opmerkingen
  1. Oh ja! Ik heb 3 soorten en ben verslaafd :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verslaafd aan de blauwe & groene versie! Zelf ben ik niet zo van lippenbalsem die ook zorgt voor een kleur op je lippen, maar deze vind ik best mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ze ook nog steeds halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil ze eigenlijk nog steeds kopen omdat iedereen er zo positief over is, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Hier in Suriname kun je ze niet kopen, dus mijn 'cherry me' is onderweg, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ze al duizenden keren in m'n handen gehad, maar toch trekt het me niet zo! Ik blijf rustig bij mijn Labello (:

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze lijken me heel fijn! Maar toch blijf ik bij mijn oude vertrouwde Labello, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb ze nog nooit gehad, maar hoe vaker is ze voorbij zie komen hoe liever ik hem wil!! Ze zien er zo fijn uit namelijk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik had de neutrale maar vond hem niet echt fijn, ik bleef maar smeren maar mijn lippen werden niet verzorgd!



    www.style-chameleon.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie review! Ikzelf heb 'Cherry Me', ik vind 'm leuk maar niet heel bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ze zien er zo fijn uit, ik ben wel een beetje bang dat ik er verslaafd aan raak haha ;-) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bij de Albert Heijn? Super handig! Ik heb de oranje, maar zoals altijd: ik ben 'm weer kwijt geloof ik. Dit kleurtje ziet er super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt waar! :-) Op de verzorgingsafdeling! Balen dat je hem kwijt bent, wat opzicht wel logisch is want zo een dingetje verlies je zo!

      Verwijderen
  13. Deze heb ik ook! Fijn is die he?
    Liefs, Ypie

    www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ze zijn super fijn, heb deze en de rode. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb die ook en ik vind hem ook super fijn! Wel vind ik dat je niet teveel op moet doen want dan is de kleur te barbie achtig haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt! Dat vond ik inderdaad ook! Ik heb zelf al hele roze lippen, dan worden ze echt Barbie!

      Verwijderen
  16. Juist ook wel leuk dat je eigen lippen bijna dezelfde kleur zijn. 't is een soort van effect van "my lips but better".

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen