NEW IN | Dopper bottle

donderdag 5 december 2013

Flesje voor water (of iets anders natuurlijk), DOPPER.

Misschien hebben jullie deze flesjes wel eens gezien, in de trein, op straat of ergens anders. Een flesje met een redelijk apart ontwerp in verschillende kleurtjes. Ik had deze in ieder geval vaak langs zien komen. Ik vroeg me altijd al af wat het verhaal was achter dit flesje, want dit was geen alledaags flesje die je in de supermarkt scoort. Dopper is een flesje waarachter een concept schuilt, ze willen ervoor zorgen dat er minder plastic de wereld in komt en ook draagt Dopper bij aan drinkwaterprojecten. Wanneer je zo'n flesje koopt ben je dus echt bezig met een klein beetje van de wereld te verbeteren. Ik heb dit flesje gewonnen bij Nicole en ben er superblij mee. Het flesje heeft niet alleen een leuk design maar is ook superhandig! Hij is smal, past dus makkelijk in je tas en het flesje heeft een leuk extraatje: hij heeft een afdraaibare beker. Het flesje kan ook nog eens in de vaatwasser! Ik heb hem sinds ik hem binnen heb gekregen dagelijks gebruikt en wil er zeker nog een kopen in een andere kleur. Bedankt Nicole voor dit superflesje! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' -

13 opmerkingen
  1. Dat is handig als je gaat sporten. Leuk kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me echt handig en leuk kleurtje :) Liefs, Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook een dopper gehad voor op reis maar ik hou het toch liever bij een gewoon flesje :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je er een artikel over hebt geschreven Roshelle! En goed om te horen dat je er zo blij mee bent, ik kan ook niet meer zonder! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een topflesje! Ik doe een vormgeving opleiding en iedereen is zo geïnteresseerd in het flesje, haha! Nogmaals heel erg bedankt!

      Verwijderen
  5. Wat handig dit. Ik ga hem ook halen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het past heel erg bij de levensstijl die nu zo 'in' is, zeg maar: Niet dun, maar gezond. Vind het echt veel beter dat er nu zoveel op health gelet wordt. Leuke fles!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat super leuk zeg! En mooi concept.

    Liefs,
    Kiki // Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw super leuk! Ik had er nog nooit van gehoord maar het is echt een goed concept.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die heb ik ook! Echt een heel goed concept. :) Ik heb hem gekocht bij de Wereldwinkel, daar hebben ze allerlei kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen