REVIEW | Tangle Teezer

maandag 4 november 2013

Tangle Teezer, TANGLE TEEZER.

Een paar weken geleden kocht ik dit borsteltje, maar wegens wat drukte op school was ik hem totaal vergeten en lag hij ergens zielig onderin een tas. Deze week besloot ik om hem te gaan testen. Ik moet eerlijk bekennen, ik borstel mijn haar onder de douche, omdat ik er na het douchen anders echt niet meer doorheen kom. Ik kam mijn haar dus nat (slecht, slecht) omdat als ik het droog borstel, ik een soort omgekeerde wc borstel word. Het gaat giga pluizen en het is niet meer mooi.

Deze borstel is gemaakt van hard plastic en is redelijk makkelijk vast te houden (een handvat is toch iets makkelijker). De pinnetjes van de borstel zijn in twee lengtes zoals je kunt zien op de foto. Het langste pinnetje raakt je hoofdhuid aan en het kortere pinnetje kamt het 'bovenste' deel van je haar. Bij deze borstel zat een beschermhoesje, zodat de pinnetjes niet beschadigen als je deze borstel onderweg meeneemt.


Ik heb de borstel getest met zowel nat als droog haar, ondanks dat ik eigenlijk mijn haar dus alleen kam als het nat is. Met droog haar kom ik er supermakkelijk doorheen, het kammen is pijnloos en gaat erg snel. Ik heb wel eens dagen dat mijn haar echt onhandelbaar is, maar met dit borsteltje kom ik er prima doorheen. Ik kan niet echt beoordelen of mijn haar nou extra van dit borsteltje gaat glimmen.

Ik kan met dit borsteltje helaas mijn haar niet kammen onder de douche. Er zit namelijk een gat in het midden van het borsteltje, waarin het beschermhoesje zich vastklikt. Wanneer ik deze mee zou nemen  onder water, loopt dit natuurlijk vol met water. Maar mijn haar kammen als het nat is staat eigenlijk gelijk aan het kammen met droog haar dus hetzelfde effect als met droog haar: pijnloos, makkelijk en snel.

Al met al een goed borsteltje, die voor mij pijnloos en makkelijk mijn haren kamt. Of het borsteltje je haar echt laat glimmen vind ik een lastige vraag, dit zou je zelf het beste kunnen testen of uitproberen. Het borsteltje is wel wat prijzig (Ik heb er 17 euro voor betaald, maar er zijn goedkopere varianten te vinden), maar het is ook iets wat jaren meegaat. Zouden jullie dit borsteltje aanschaffen, of hebben jullie er al een? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

12 opmerkingen
  1. Ik heb de fakeversie van Primark (1,5 euro!) en die doet het prima!
    Hij is ook nog eens in de vorm van een hartje, dus das helemaal leuk ;)

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je dit schrijft. Denk dat het voor veel mensen heel handig is. Ik heb er zelf geen. Heb namelijk erg dun haar en weinig last van knopen. Als ik een conditioner gebruik dan heb ik ze er al uit.

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de normale versie, die oa al veel te groot is voor mee te nemen :D ik vind m super fijn en gebruik hem dagelijks!

    Btw, er bestaat een versie speciaal voor in de douch! ;)

    http://turn-it-insideout.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te lezen! Ik heb de borstel ook en hij bevalt prima!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er zelf ook een, erg fijn wanneer mijn haren stijl zijn, maar voor mijn krullen is het vreselijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zag dat je weer wat gewonnen had Roshelle! Wat ben jij ook een lucky bastard he! Héél veel plezier! Liefs , Merel

    http://www.blonde-tales.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik voel me helemaal schuldig! Vind het wel super natuurlijk en waardeer het heel erg! Heb in mijn hele leven niks gewonnen en nu ineens drie keer! :)

      Verwijderen
  7. Fijne review voor mensen die de borstel nog niet gebruiken! Ik gebruik hem zeker al een jaar en ik ben ook erg te spreken over de borstel! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele mooie blog heb je, mooie foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo eentje moet ik hebben met mijn dik onhandelbaar haar! x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Handig artikel! Ik wil de tangle teezer graag een keer proberen. Alleen vind ik ze inderdaad wel een beetje duur, maar waarschijnlijk zijn ze dat ook wel waard. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb hem zelf ook en hij is zó fijn! Ik vind het zeker het geld waard!

    BeantwoordenVerwijderen