NEW IN | Isabel Marant pour H&M

maandag 25 november 2013

Rode trui met print, ISABEL MARANT POUR H&M.

De gekte sloeg weer toe afgelopen 14 november! Eerlijk gezegd ben ik nooit zo dol op die designers voor H&M, onbetaalbaar en ook nog eens lastig om aan te komen door de vele opkomst. Toen ik deze collectie zag, dacht ik daar wel anders over. Ik vond bijna alles mooi en wilde stiekem toch iets scoren. De prijzen van de collectie lagen ver boven mijn budget, maar toen ik deze rode trui zag begon ik toch te twijfelen. De trui kostte 50 euro, wat ik ook nog best prijzig vind. Ik liet het aan het lot over en probeerde via internet de trui te bestellen. Na uren te zitten klikken en gefrustreerd te zijn, gaf ik het op. Totdat ik las dat je beter telefonisch kon bestellen en 15 minuten later de bestelling had geplaatst. Deze week kreeg ik het pakketje binnen, maar eerlijk gezegd twijfel ik! De trui is kort, terwijl ik liever van lang houd. Ik ben ook niet 'blown away' door deze trui. Ik vind dat ik het niet moet laten afhangen van het feit dat het een Isabel Marant pour H&M'tje is. Wat vinden jullie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

27 opmerkingen
  1. Als je hem niet super vindt dan zou ik hem terugsturen!
    Met vijftig euro kan je dan wel iets anders leuks kopen (of verschillende ietsen) waar je wel gek van bent!
    Of dat is toch wat ik zou doen :)

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terug brengen/sturen, want het kost natuurlijk wel. Wel. Ik had een rokje besteld alleen ziet hij niet fijn. Deze breng ik ook terug omdat ik 70 euro ook duur vind voor een rokje die ik niet fijn vind zitten. Haha liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je twijfelt dan draag je hem vaak uiteindelijk toch niet.. Al is het van Isabel Marant, ik zou hem terug brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind hem wel mooi, maar draag ook niet graag korte truien ! x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik vind dat je hem moet terug sturen. Je twijfelt al te lang en hebt hem nog niet eens aangehad wat je normaal wel meteen doet met nieuwe kleertjes. Knuf mamsie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het juist wel een leuk printje, maar ik ben inderdaad ook meer fan van wat langere sweaters...



    www.style-chameleon.com

    PANDORA BRACELET GIVEAWAY!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die kleur en de print vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De trui ziet er super uit! Mijn zusje heeft van de kindermaten ook zo'n trui maar dan nog met 'smile' erop. Die valt wel lang bij haar! Maar als deze niet zo lang valt, zal het ook moeilijker te combineren zijn omdat je je daar aan gaat ergeren! Terugsturen dus.. Al is die wel prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind de trui wel leuk, maar voor €50,- ben ik niet erg blown away.. Als je er niet helemaal zeker van bent zou ik hem niet houden, want alleen voor het labeltje van Isabel Marant moet je het niet doen.. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind hem wel leuk, alleen 50 euro vind ik wel veel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind hem leuk! Maar zou er geen 50 euro voor betalen (: Ook al is het Isabel Marant! Dan vind ik niet dat hij "leuk" moet zijn maar "geweldig"

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind hem heel mooi! Maar als je normaal niet zo veel uitgeeft aan kleding zou ik hem niet houden denk ik, dan is het toch best veel voor zo'n simpele trui.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het een leuke trui, maar €50 zou ik er denk ik niet voor overhebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb bij nader inzien toch besloten het maar gewoon te doen! Ik heb hem nog een keer aangedaan met bijpassende items en ik was compleet overtuigd. Die 50 euro verdien ik wel weer terug, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zou 'm zelf niet kopen met deze prijs, maar vind het wel een mooie trui hoor! En ik denk inderdaad dat-ie best leuk te combineren valt, ben in elk geval benieuwd hoe hij staat!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk dat je besloten hebt om hem te houden, ben wel benieuwd naar een outfit met deze trui! Slim trouwens om telefonisch te bestellen, wist eigenlijk niet dat dat kon!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind het een leuk printje maar ben blij om te lezen dat hij kort is. Het lukte mij helaas niet om te bestellen maar ik hou totaal niet van korte truien ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel leuk !
    liefs, www.lifeofenessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtige trui.. Die kleuren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind 'm er zo wel vet uit zien, maar als ie korter valt dan je liever hebt én je vind 'm niet zo super.. Dan zou ik 'm terugsturen..:P Het is toch wel een prijzige trui voor H&M;)
    xx
    Discover my Stylish Confessions♥
    WIN jouw favo paar Miss Roberta schoenen! *giveaway!*


    BeantwoordenVerwijderen
  21. oooh is dat echt zo'n gekte ja? Dan snap ik echt dat je twijfelt, ik weet ook niet wat ik zou doen :\
    Als hij echt niet leuk staat zou ik hem wel terug doen, maar op de foto's ziet hij er wel mooi uit..
    http://itscalledlefreak.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoe staat ie? Aanfototje maybe? Zo op deze foto's zou ik er geen 50 euro voor over hebben, maar als ie je supermooi staat.. dan is het ander verhaal! Maar je moet 'm vooral zelf leuk vinden natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind 'm juist supertof! Heel mooi. Valt hij een beetje breder aan de zijkanten? De kleuren zijn wel heel gaaf!
    Outfitfoto :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had hem een maatje groter genomen omdat ik dacht dat hij dan wat langer zou zijn, maar hij is juist breeder. Dus per maat gaat die alleen in de breedte groter, niet echt in de lengte!

      Verwijderen
  24. Ik geef je mijn tip; Als ik ergens over twijfel, een kledingstuk ofzo, dan koop ik het NIET. Ik heb vaak genoeg gehad dat ik een item kocht waar ik over twijfelde en tenslotte nooit droeg. Zonde van het geld.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Tjee wat moeilijk,als mij iets tegen valt,of er nou een label aan hangt van Isabel Marant,dat maak mij niets uit
    dan stuur ik het terug,het moet wel goed zitten! Je moet het wel met plezier dragen!

    BeantwoordenVerwijderen