BEAUTY | My daily make-up

vrijdag 23 augustus 2013

VLNR - Eyeliner, HEMA - Dag/nachtcreme, EUCERIN - Telescopic, L'OREAL - Volum', MAYBELLINE.

Ik wilde jullie een keer laten zien wat voor make-up ik gebruik en zoals jullie waarschijnlijk al kunnen zien, is dit niet erg veel. Dit is mijn dagelijkse make-up. Van links naar rechts: Eyeliner van de Hema,  mijn dag/nachtcreme van Eucerin (die trouwens helemaal super is voor meiden met een droge huid, like me) telescopic mascara van L'oreal en Volum' mascara van Maybelline. En natuurlijk af en toe mijn rode lippenstift van MAC en die roze van de HEMA! Ik gebruik geen producten zoals foundation. Welke producten gebruiken jullie dagelijks? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

12 opmerkingen
  1. Fijne spulletjes :). Ik gebruik dagelijks: slakkenslijmgel van de Action, foundation van Catrice, mascara van Max Factor. En soms wat poeder van Essence en blusher.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Simpel! Dat van mij is ook zoiets, namelijk eyeliner van Essence, mascara van L'Oréal en bronzer van Catrice. ^^ De ene keer ook oogschaduw, soms wat foundation als mijn huid heel onrustig is. Maar het valt eigenlijk heel erg mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Ik gebruik meestal wel wat foundation en poeder het daarna af, want anders gaat mijn huid glimmen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi! weer even een reactie op jou reactie, haha. van de opleiding, het klinkt echt heel leuk! wat je mij vertelt spreekt mij ook aan hihi :) Ik moest helaas stoppen omdat ik te weinig studiepunten had, en jij? en is het trouwens een mbo of hbo opleiding? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had twee kernvakken niet gehaald! En wat ik nu ga doen is een mbo opleiding en wat ik heb gedaan was HBO!

      Verwijderen
  5. Leuk om te zien ! Die mascara van L'oreal is fijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen