PERSONAL | Photodiary week 13

maandag 30 maart 2015


Deze week was weer heerlijk druk en mijn ene laatste weekje op mijn stage breekt vandaag aan (en ik baal daar echt van). Ik ging vorige week naar de kapper, had problemen met mijn blog en sportte natuurlijk weer flink in de avonduurtjes. In het weekend ging ik naar de kapper en sleurde ik mijn vriend mee naar de Primark! In het weekend maakte ik na de afspraak bij de kapper ook meteen een vervolgafspraak voor het verven van mijn haar, spannend! Benieuwd hoe ik mijn haar wil gaan verven? Kijk dan snel verder naar de photodiary van afgelopen week!


Hebben jullie deze app al geprobeerd? Het is een app van L'oreal waarmee je alle producten kunt testen op je eigen gezicht. Je scant je gezicht met je camera en vervolgens plakt de app automatisch de make-up op je gezicht. Er zijn wat looks die je compleet kunt zien, maar je kunt ook afzonderlijke producten testen. Ik ging even aan de gang en ik vind het er nog best grappig uitzien! Best realistisch toch? Ik testte hem uiteraard ook even op mijn vriend, maar dat kan ik hier echt niet plaatsen, haha! 


Ik twijfelde eerst nog even over deze jas (hij kwam op mijn Instagram voorbij) maar heb toch besloten om hem een plekje te geven in mijn kledingkast aka ik hou deze jas! Ik moest er even aan wennen want de jas is superlang maar eigenlijk ook hartstikke leuk. Zeker een fijn kleurtje voor de lente, eens wat anders dan een zwarte jas! 


Een avondje werken staat elke week standaard in de planning. Gelukkig kan dit vaak achter de laptop vanuit mijn eigen huis. Languit op bed was het in dit geval. Ik vind deze filter trouwens heel fijn op snapchat, je wordt er een stuk bruiner en knapper van, hahaha! Herkenbaar?


In het weekend was het tijd om plaats te nemen in de kappersstoel! Niks spannends, maar gewoon weer even wat puntjes eraf en mijn laagjes er weer in. Ik vind mijn haar er meteen een stuk luchtiger en gezonder uitzien als ik naar de kapper ben geweest (opzich logisch, maar toch). Mijn haar wordt zo snel zwaar en dan hangt het naar beneden, nu zit het weer lekker springerig. Ik heb wel een tweede afspraak gemaakt omdat ik mijn haar weer eens een stukje lichter wil laten verven. Wat ik graag wil? Scrol! 


Ik hoop dat mijn haar er met een kleine twee weekjes zo uitziet! Donker aan de bovenkant en dan geleidelijk steeds lichter. Het is niet echt dip dye, het is iets geleidelijker en niet perse langs een strakke lijn dat er sprake is van kleurverloop. Mijn haar was vroeger superlicht (spierwit zelfs) maar hoe ouder ik word, hoe donkerder mijn haar mee kleurt. Ik vind het zo somber in de zomermaanden dus ga nu (SINDS 10 JAAR) mijn haar weer eens verven. Ik moet me nog wel even mentaal voorbereiden op het prijskaartje, maar ach! Ik wil overigens niet mijn hele haar blonder, dat vind ik weer even net iets te heftig. 


Op zondag was het weer eens tijd om een kijkje te nemen bij de Primark. Zaandam is hier een kwartiertje vandaan dus dat is eigenlijk mijn 'vaste' Primark. Ik had wat leuke items gezien op internet waar ik even naar wilde kijken maar het viel weer eens tegen. Het is zo vreemd, de ene keer kun je geen genoeg krijgen van alle leuke spulletjes en zit dat gigantische mandje binnen een kwartier tot de nok vol en de andere keer kun je net drie items vinden. Ik vond wat items en hierboven alvast een voorproefje, de mini shoplog komt later in foto's online op mijn blog! Verven jullie je haar ook wel eens? Ik vind het best spannend! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

6 opmerkingen
 1. Ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar hoe je haar eruit komt te zien, toch best spannend na al die jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar je haar tot nu toe ziet het er in ieder geval heel goed uit! En die snapchat filter is idd heel fijn haha! Vervelend van je reacties maar gelukkig is er een manier om alsnog te reageren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar, dat van de Primark. Ik stap altijd vol goede moed naar binnen, maar het valt zo vaak tegen.

  Ben heel benieuwd hoe je haar wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naaah, dat filter van snapchat...
  Je bent zelf gewoon knap, daar heeft dat filter niks mee te maken! <3

  PS. Wat is je reactiesysteem gek?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe diary :)! Ben benieuwd hoe je haar gaat worden. Ik heb het nog nooit laten verven!

  BeantwoordenVerwijderen