WISHLIST | Laarsjes (zwarte) om de winter mee te overleven!

woensdag 10 december 2014


Hoe graag ik het ook zou willen. Die Nike Roshe- of Kaishi Runs zijn écht te koud deze dagen. Het materiaaltje is toch niet al te dik en ik voel letterlijk de wind tussen mijn tenen doorwaaien. De perfecte optie is natuurlijk je sneakers inruilen voor laarsjes en laat ik daar nou net gek op zijn. Vooral enkellaarsjes zijn mijn favoriet. Jullie kennen ongetwijfeld mijn laarsjes van Clarks (die hierboven te zien zijn), maar het is eigenlijk wel weer tijd voor een extra paar erbij. Vandaag heb ik daarom wat leuke (enkel)laarsjes voor jullie die ik heb gevonden op spartoo.nl! Benieuwd naar alle laarsjes?


Modelletje Pistol Boots zijn eigenlijk al jarenlang hip. Nu moet ik zeggen dat ik zelf fan ben van dit modelletje, maar ik soms een beetje pijnlijke voeten krijg als ik de hele dag op een schoen loop met een hak. Desondanks is dit wel een van mijn favo modelletjes, laat de pijn maar komen! Ik vind ze stiekem gewoon mooi en ze geven je ook nog eens lengte. Het model links is iets minder pistol boot maar wel prachtig (maar iets te hoog voor mij, oeps).


Ik voel al hoe heerlijk comfortabel deze laarsjes zijn met platte hak. Links is een modelletje die overal makkelijk bijpast en rechts is een model van Dr. Martens die me ook heerlijk lijken zitten. Beide uiteraard weer zwart, maar dat is ook gewoon makkelijk in de winter. Stel je hebt witte laarsjes (waar ik sowieso geen fan van ben, daar niet van) en je stampt door de modder, dan blijf je met schoonmaken aan de gang. Van de bovenste twee is rechts mijn favoriet.


Hoewel het modelletje nummer 3 en 4 er echt comfortabel uitzien, heb ik toch nog twee laatste modelletjes gekozen met een wat hogere hak. Nummer 5 is ietsjes korter dan nummer 6, maar daarom niet minder leuk. Ik ben nog steeds op zoek naar een modelletje zoals nummer 5 hierboven. Een fijne blokhak en een stoer modelletje. Rechts heeft nog een extraatje met een riempje bovenin. 

Hebben jullie alweer wat laarsjes gescoord? Ik ben altijd redelijk kieskeurig en vind het modelletje vaak wel leuk alleen het moet uiteraard ook comfortabel zitten. Ik heb zelf last van een hoge wreef (het stuk bovenop je voet) waardoor ik in sommige modellen niet in kom. Daarom is voor mij een ritsje aan de zijkant bijvoorbeeld een oplossing! Wat zijn jouw favoriete modelletjes voor de winter? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Wat een onwijs mooie laarsjes! Het is dat ik net twee paar black heels heb aangeschaft, maar anders had ik het wel geweten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nummer 2 van de Van Haren! Heel goedkoop en ze zitten echt heerlijk hihi. Leuke wish list!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laarsjes nummer 2 en 4 vind ik wat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van de eerste foto vind ik erg mooi! Lekker makkelijk te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de eerste laarsjes het leukst!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zijn echt leuke laarsjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah die laarsjes zijn zooo leuk! Ze staan ook op mijn lijstje :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen