VIDEO | USA shoplog deel 2 en vlog nummer 5 (Universal Studios)!

woensdag 19 november 2014

Zoals jullie ongetwijfeld weten upload ik twee keer per week een nieuwe vlog op mijn YouTubekanaal! Nu ben ik er niet helemaal over uit of ik deze video ook op mijn blog moet plaatsen, puur als geheugensteuntje dat jullie weten dat er weer een nieuwe vlog online is gekomen, want ik krijg op het artikel zelf weinig tot geen reacties. Laat even weten of jullie dit prettig vinden. Vandaag heb ik daarom in dit artikel twee video's voor jullie, een vlog (deel nummer 5, ik ga in deze vlog naar Universals!) en een shoplog met het eerste deel van de kleding.

Doet de video het niet? Klik dan hier.

In deze video laat ik het eerste deel van al mijn kledingaankopen zien. Ik heb de video in twee delen gemaakt zodat het niet een al te lange video is geworden. In deze video laat ik onder andere winterkleding zien die ik allemaal heb gescoord in Amerika. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, al die video's op mijn blog. Ik vind het zelf namelijk steeds leuker en leuker worden om te filmen.

Doet de video het niet? Klik dan hier.

In deze vlog ga ik naar Universal Studios in Orlando! Dit was een van mijn leukste dagen van mijn vakantie en heb tijdens deze dag zoveel mogelijk mijn best gedaan om alles te filmen en in mij op te nemen. Vergeet vooral niet om te kijken als je een echte Harry Potter fan bent, want het splinternieuwe Harry Potter deel zit in deze vlog! Welke video is jullie favoriet, de vlog of toch de shoplog? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Ik zou ook wel eens naar de Universal Studios in Orlando willen, lijkt me zo tof om te zien! Hoop leuke truien en bloesjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei heel leuk om te zien! Ik ben in California ooit in een Universal Park geweest en dat was ook echt heel gaaf! Helaas hadden ze daar toen (nog?) geen Harry Potter gedeelte. Ziet er echt super vet uit! Net als in de film! En ook zo leuk dat je ook echt die winkels in kan, zeg! En leuke aankopen ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh je hebt echt leuke dingen gekocht, en omg die harry potter studios ! Ik vind het leuk dat je de filmpjes op je blog plaatst, ik kijk zowel de shoplogs als de vlogs ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke filmpjes! Je bent een natuurtalent vlogger!
  XF

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah wat een leuke dingen heb je gekocht!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga komend jaar wss ook naar Miami/ Orlando, maar dan vanuit CuraƧao! Leuke video zeg! Ik krijg er steeds meer zin in... Teven heb ik sinds kort een facebook group opgericht waar bloggers hun posts kunnen spammen, en zo meer bezoekers naar hun site kunnen laten komen. Via deze link https://www.facebook.com/groups/blogpostupdate/ Kun je lid worden! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat je daar geweest bent! Zou ik ook dol graag eens heen willen! x

  BeantwoordenVerwijderen