SPORTY | Update Kayla Itsines, vandaag start week 11 (en eindigt voor mij)

maandag 13 oktober 2014


Week 11, de ene laatste week, is aangebroken. Deze week nog, volgende week nog en dan is de guide van 12 weken gewoon afgerond! Nu ga ik meteen met de deur in huis vallen, afgelopen week ging kut (kwalitatief, uitermate, teleurstellend). Ik had een onwijs stressvolle deadline voor school en ben amper aan sport toegekomen. Ondanks dat ben ik wel drie keer geweest, waarvan ik twee keer de guide heb gedaan. Deze week heb ik legsday overgeslagen maar heb ik wel abs en arms gedaan. De derde dag heb ik meegedaan met krachttraining van mijn vriend. Vandaag start mijn laatste week, die eigenlijk aanstaande dinsdag al stopt. Benieuwd waarom?

Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze foto's plaats om jullie te laten zien hoe mijn lichaam veranderd door het gebruiken van de guide van Kayla. Ik ben niet ontevreden met mijn lichaam en ben ook niet onzeker om deze foto's aan jullie te laten zien. Ik vraag niet naar een mening over mijn lichaam. De rede dat ik train is om sterker en gespierder te worden en niet om af te vallen of nog slanker te worden. Ik hoop uiteraard dat jullie dit begrijpen en ik geen nare reacties krijg! :-)


De foto's van vorige week. Ik vind dat mijn progress op dit moment een beetje stil staat. Op het begin zag je erg duidelijk wekelijks verschil, maar er lijkt nu een soort stop te zijn ontstaan. Misschien als ik start met het tweede deel dat er weer een stijgende lijn komt. MAAR, de rede waarom ik deze week stop is omdat ik aanstaande woensdag op vakantie ga (YEAH), ik doe daarom op maandag en dinsdag nog de guide en op vakantie ga ik proberen om hem ook 2 a 3 keer per week te doen. Dit is natuurlijk niet perfect mogelijk omdat ik niet alle benodigdheden heb.


Het eten wordt ook wat lastiger aan de andere kant van de wereld. Ik ga naar het land van Hamburgers, Cheesecake en onwijs grote porties. Ik ga proberen zo gezond mogelijk te eten, maar ik ga geen dingen aan mijn neus voorbij laten gaan omdat ik bezig ben met Kayla. Ik wil daar genieten en doen wat ik wil en waar ik me goed bij voel! Waarschijnlijk zal dit een deukje oplopen in mijn progress, maar na de vakantie ga ik er weer dubbel en dwars tegenaan met week 13-24 (deel 2).


In de sportschool wilde ik graag nog even bankdrukken. Ik deed het eerst alleen met de stang en probeerde het daarna met extra gewicht. Ik was zo kapot dat ik hem niet meer kon houden en hij op mijn borst viel, arme ik! Het is in ieder geval dus een beetje mijn laatste week geweest, hoewel ik nog wel twee keer de guide uitvoer deze week in Nederland. Ik moet even kijken hoe het allemaal loopt in Amerika, maar ik ga zeker na de vakantie weer door. Willen jullie de progress op maandag blijven zien in de aankomende weken? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

6 opmerkingen
 1. Het kan ook niet elke week super goed gaan natuurlijk, vind je buikspieren er wel echt kicken uit zien haha! Zou zeker ook genieten op vakantie, ook van het eten. Zou zonde zijn als je 't niet deed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes op vakantie, ik weet zeker dat het goedkomt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw goeie resultaten hoor.. Ondanks dat het nu misschien voor jou gevoel stil staat, moet je je gewoon bedenken wat er van binnen allemaal aan het veranderen is ^^
  Ik ben niet verder gekomen dan week 3 door pijn aan mijn knieen dus baal er wel van .. De resultaten zijn altijd erg mooi bij (bijna) iedereen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, het draait toch allemaal om gezond leven en dat je lekker in je vel zit. Wat balen dat je moest stoppen! Ik heb oefeningen waarbij ik last kreeg aangepast, iets minder diep of minder springen bijv!

   Verwijderen
 4. Goed bezig chickie! Veel plezier alvast in het land van de hamburgers haha hopelijk kan je nog wat doen voor je training :D

  BeantwoordenVerwijderen