REVIEW/BEAUTY | Nagelspulletjes van Born Pretty Store

woensdag 2 juli 2014

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Born Pretty Store, een webshop met allerlei spulletjes om je nagels op te leuken. Ik mocht voor wat dollars wat spulletjes uitzoeken om thuis uit te proberen. Ik kreeg er een beetje een Ebay gevoel bij en indien ik daar fan van ben besloot ik drie items te bestellen.


Ik heb drie verschillende items gekozen die niet op elkaar leken, zodat ik lekker kon experimenteren met mijn nagels. Normaal draag ik alleen nagellak en doe ik wel eens wat met een glittertje of ander kleurtje dus dit vond ik erg leuk om eens anders te doen. De items die ik uitkoos waren een setje met zogenaamde tattoo's voor je nagels, een potje met glitters en een schijfje met sterretjes.


Allereerst wilde ik graag de sterretjes en de glitters uitproberen. De sterretjes zijn heel makkelijk aan te brengen door gewoon een laagje nagellak op te doen en deze erop te drukken, dan zitten ze vast in je nagellak. Wat handig is aan het schijfje is dat je hem kunt schuiven over het vakje heen wat je wilt gebruiken. Het potje glitters vond ik een minder succes. Ik draaide hem eerst op zijn kop open waardoor er een golf met glitters uit het potje stroomde. Alles zat meteen onder en ik dacht even dat ik gek werd, maar toch probeerde ik het op mijn nagels uit, alleen op het randje. Ik vind het effect wel leuk en wil het ook wel eens uitproberen op een hele nagel.


En het meest nieuwsgierig was ik naar de nageltattoo's. Ik had stoere doodshoofdjes besteld en zag het helemaal voor me. Het is de bedoeling dat je eerst het tattoo'tje uitknipt en wat nat maakt. Er staat op de verpakking dat je hem 20 seconden nat moest maken, maar na 10 seconden viel het plaatje er al af. Nieuwe uitknippen en wat korter dus, ik plakte hem op mijn nagel en eigenlijk liet het achterkantje meteen los. Maar wat ik niet begrijp, is dat de witte achterkant ook achterblijft. Je kan de tattoo dus helemaal niet zien. Ik heb het meerdere keren geprobeerd, ook met de andere doodshoofdjes maar ik kreeg overal hetzelfde effect. Uiteindelijk bedacht ik maar op de tattoo er zelf af te pulken en om te draaien maar toen viel die er alsnog af. Iemand een idee of ik misschien iets verkeerd doe? 

Als laatste besloot ik mijn nagels opnieuw te lakken en de sterretjes op elke nagel te plakken. Natuurlijk in het oranje, want Zaterdag speelt oranje weer voetbal. Ik vind oranje nagellak stiekem ook leuk zonder dat er een aanleiding voor is, dus dit kleurtje ga ik zeker vaker dragen! Vrijdag kunnen jullie het eindresultaat daarvan zien! Mocht je ook enthousiast zijn geworden over de producten die ik heb gebruikt en wil je zelf ook iets bestellen? Dan kun je de kortingscode EVB10 gebruiken, waarbij je 10% krijgt op je bestelling! Welk item is jouw favoriet? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Born Pretty Store.

9 opmerkingen
 1. Die studs zijn leuk! Wat vreemd dat je alleen de achterkant ziet bij de tattoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat grappig! Ziet er wel leuk uit behalve die tattoo dat vind ik niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuk idee! Jammer van de tattoo, maar de studs en glittertjes zijn onwijs cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de tattoo! Die glitters zijn super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De glittertjes vind ik erg leuk, alleen die tattoo een beetje jammer. Volgens mij doe je wel iets verkeerd (als ik zo brutaal mag zijn), aangezien op andere blogs de tattoos wel eens gelukt waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die glittertjes wel leuk alleen die tattoo vind ik maar niks

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit!

  Alleen jammer dat de tattoo's niet lukte :(  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm ik vraag me af wat je fout doet! De rest is wel leuk ja X

  BeantwoordenVerwijderen