NEW IN | GoPro Hero 3+ black

dinsdag 29 juli 2014


Afgelopen week kwam er dan eindelijk een pakketje op de mat waar ik al zolang op heb gewacht! De GoPro Hero 3+ Black edition, die ik bestelde op OTTO. Ik wilde deze camera superlang en toen ik een reisje boekte naar Amerika, wilde ik de camera nog even drie keer zo graag. Een handig, klein cameratje die je makkelijk mee kunt dragen, waarmee je onder water kan, tegen een flink stootje kan en ook nog eens een geweldige kwaliteit heeft. Je kunt er uiteraard ook mee filmen en foto's maken!


En dit is het kleintje dan. De camera wordt geleverd met een case die uiteraard geschikt is voor onder water. Wanneer je de camera uit de case haalt is het echt zo een klein dingetje, dus ik laat hem er liever inzitten. De camera heeft 12 megapixels en je kunt filmen in 4K (op YouTube kun je vaak een video bekijken op 1080). Je kunt de camera besturen via Wi-Fi, superhandig. Je installeert een app op je telefoon en via daar kun je alles instellen en zelfs zien wat je filmt, want een beeldschermpje heeft deze camera niet. Je kunt de camera ook besturen via een afstandsbediening, wat vooral handig is als je de camera bijvoorbeeld vanaf een afstandje probeert te besturen. 


Hierboven kun je zien wat je er allemaal bij krijgt. Je krijg verschillende 'mounts' waarmee je de camera op verschillende ondergronden kunt bevestigen (bijvoorbeeld op je auto). Linksonderin zie je de afstandsbediening, die overigens ook waterproof is. Ik heb op Ebay nog wat accessoires besteld, voor in het water en voor dagelijks gebruik, omdat de officiĆ«le accessoires best wel prijzig zijn. De accessoires laat ik jullie later zeker even zien. 


Dit is een van de eerste foto's die ik met de camera heb gemaakt. Ik ben nog lekker aan het spelen met de instellingen en de verschillende kwaliteit waar je in kunt filmen. Zo heb je bijvoorbeeld superview waarbij je nog meer van je omgeving vast kunt leggen, maar ook je foto's een beetje 'bol' maakt. Ik zie het in ieder geval helemaal voor me dat ik op mijn vakantie constant met dit cameratje rondloop en zo alles mooi kan vastleggen. Je kunt zelfs accessoires kopen om de camera op je hoofd te dragen, op je borst of ergens anders aan vast maken. Je kunt bijvoorbeeld ook de camera bevestigen op de achtbaan, hoe cool is dat? Ik ben er in ieder geval superblij mee en jullie zullen vaak foto's zien die gemaakt zijn met deze camera! Kenden jullie dit dingetje al? Love, Roshelle.


Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. jaaaa je hebt m!
  tof ding hey!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vet! Daar kan je zulke leuke filmpjes mee maken!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof, die zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf!! Ben heel benieuwd naar als je foto's en filmpjes met deze gopro! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMGG JALOERS! Ik wil al zoo lang een gopro! Supervet. Gaan we een keer een mooi actiefilmpje maken :P? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar de filmpjes die je hier mee gaat maken! Xx

  BeantwoordenVerwijderen