LIFE | This week #7

maandag 2 juni 2014

Afgelopen week was ontzettend druk. Gelukkig was hij niet vervelend druk, maar leuk druk! Mijn week was volop gevuld, ondanks dat ik twee dagen vrij had van mijn stage. Deze week stond in het teken van verschillende leuke events en twee verjaardagen van twee oma's! Ik heb trouwens de foto's groter gemaakt, vinden jullie dit prettiger?


Maandag.
Maandag was het tijd voor de start van een nieuwe opdracht op school. Voor de laatste opdracht van dit jaar moeten we een product presenteren op een bord/paneel. Vroeger deden ze dit ook zo en school wilt dat we dat nog steeds kunnen en leren. Je maakt een paneeltje die je opbouwt uit verschillende lagen en creëert zo een 3D effect. We moeten een speciaal sportvoedingartikel erop presenteren en ik heb gekozen voor een PowerBar (een reep voor voor, tijdens of na het sporten die extra energie geeft). Op school was ik al druk bezig met schetsen met ideeën voor het bord, die zie je hierboven.


Dinsdag.
Dinsdag had ik twee events op de planning staan. Gelukkig waren ze niet op hetzelfde tijdstip en kon ik ervoor kiezen om naar allebei de events te gaan (wat een luxe). Het eerste event was van Colgate, waar zij hun nieuwste tandpasta presenteerde. Het tweede event was de opening van de nieuwe Toms winkel in Amsterdam. Het eerste event was verassend leuk. Tijdens het event werd er dan wel een nieuwe tandpasta gepresenteerd maar er was ook veel te doen. Je kon een lesje catwalk lopen krijgen en je mocht jezelf laten vastleggen met een stralende lach, erg leuk! Bij de Toms winkel kwam ik letterlijk doorweekt aan en ik schaamde me dood. Ondanks dat ik er uit zag als een verzopen kat heb ik wel even een kijkje kunnen nemen in de winkel, die ontzettend mooi en leuk is. Als kleinigheidje kreeg ik dit schattige (ik geloof) tomatenplantje mee naar huis. Artikels over deze twee events komen later online.


Woensdag
Woensdag was toch echt de leukste dag van deze week. In de ochtend startte ik de dag met een paar uurtjes school waardoor ik ervoor kon zorgen dat al de taken van deze week afgerond werden en ik met een gerust hart kon spijbelen (jahoor, ik zet op mijn blog dat ik hiervoor heb gespijbeld). In de middag was het tijd voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van het geweldige merk By LouLou. Tijdens dit event werd ook de nieuwe collectie gepresenteerd en werden we getrakteerd op een heerlijke high tea. Jullie hebben vast het artikel gezien en zijn onwijs benieuwd naar de goodiebag die ik meekreeg. Hierboven kun je alvast één van de items zien. Na het event was het tijd om met een noodgang naar huis te gaan want mijn Oma werd 80 en gaf een heerlijk dinertje. Dit was het toetje, smullen!


Donderdag & Vrijdag.
Op donderdag stond er een lunch met mijn moeder en zus op de planning. Niet zomaar een lunch, nee, een lunch in een restaurant met een heuse Michelinster! Dit is twee keer per jaar betaalbaar gemaakt met de heerlijk 10-daagse. Mijn moeder en zus hadden het al eens eerder gedaan en wilde graag dat ik een keer meeging. Bij binnenkomst merkte je meteen dat dit wel even andere koek was en toen de gerechten gereserveerd weren met handschoentjes aan wist je meteen dat dit luxe was. We hebben drie gangen gekregen en vooraf een amuse. Ik heb van elk gerecht foto's gemaakt, die komen later in een artikel online, hierboven alvast een voorproefje!

Vrijdag ging ik samen met een klasgenootje naar het Stedelijk Museum. Ik was er nog nooit geweest en zij wilde graag dat ik een keer met haar meeging. Ik was zelf ook erg nieuwsgierig en afgelopen vrijdag was het zo ver. We gingen naar de tentoonstelling van Marcel Wanders en liepen ook nog de designafdeling door. Ik heb echt prachtige dingen gezien en natuurlijk foto's gemaakt die jullie later zeker te zien krijgen! Ik scoorde die dag ook nog eens twee items bij de Pull and Bear, die komen later ook online.


Zaterdag & Zondag.
Zaterdag had ik eigenlijk moeten werken maar omdat ik eerste reserve stond (reserve voor het geval dat er iemand zich ziekmeldt). Toen er geen zieken waren mocht ik naar huis maar kreeg ik wel drie uur uitbetaald, ideaal toch? Gelukkig scheen het zonnetje volop en heb ik heerlijk op het balkon gelegen bij mijn vriend thuis. Ik ben ook even naar het centrum geweest hier om advies te vragen over een GoPro. Ik wil er al een tijdje eentje aanschaffen maar ben aan het twijfelen over welke variant ik moet kopen, mocht je er eentje hebben laat het dan even weten! Ik zou graag extra advies krijgen. Zondag ben ik met mijn vriend foto's wezen maken voor mijn blog en vervolgens ging ik naar mijn andere Oma die jarig was. Daar kreeg ik dit lekkere gebakje, een echte afsluiter van een heerlijke week.

En dan is deze drukke week alweer voorbij. Ik heb echt volop genoten van deze onwijs leuke week waarin ik zo ontzettend veel leuke dingen heb gedaan. Ik kijk alweer uit naar de nieuwe week. Wat was het leukste wat jullie afgelopen week hebben gedaan? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Dat lunchgerecht ziet er echt prachtig uit, luxe! Leuk je bij Colgate te hebben ontmoet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw stuk voor stuk hoogtepunten! En wat was het event gezellig, superleuk je daar te zien! Een stralende nieuwe week toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmmmm yummy foodssss

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: READY FOR THE MATCH
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/ready-to-match.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al dat eten :) en leuke foto's heb je gemaakt bij de Events. Ik ben benieuwd naar je artikels!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen heb je gedaan! Zo'n go pro lijkt me echt geweldig om te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je weer een drukke week gehad!
  XxF

  BeantwoordenVerwijderen