FAVORITE | Mijn favorieten van dit moment

vrijdag 27 juni 2014

Het is al echt een tijdje geleden dat ik favorieten plaatste maar ik vond het weer eens tijd. Ik vond weer vier items die echt favoriet zijn op het moment en die wil ik graag met jullie delen. De favorieten zijn beauty gerelateerd, als ik dat zo mag zeggen. De vier favorieten (van links naar rechts) van deze maand zijn een deodorant van Rexona, een gezichtscrub van Clinique, een quick dry van de Hema en een borstel van Tangle Teezer.


Als eerste de twee items aan de linkerkant. De deo van rexona is echt een uitvinding. Ik gebruikte altijd een deodorant van Nivea, maar op een of andere manier deed die niet meer zijn werk. Niet dat ik onwijs stink, maar die van Rexona werkt stukke beter. Hij ruikt heerlijk en aan het einde van de dag ben ik nog steeds veilig onder mijn armen! Een voordeel, hij is te koop bij de Action voor maar 1,89 (in de A-winkels betaal je het dubbele). De tweede op het lijstje is mijn gezichtscrub van Clinique. Ik gebruik van Clinique het drie stappen plan, maar ik heb niet altijd het gevoel alsof mijn gezicht helemaal gereinigd is. Ik gebruik dus nu, voor de drie stappen, deze scrub om mijn gezicht no eens extra te reinigen. De scrub kan elke dag en is heel mild, superlekker! De scrub is helaas wel wat prijzig en kost 25,50. 


Als derde op het lijstje deze geweldige uitvinding van de Hema. Ik twijfelde of ik hem al eerder op mijn blog had laten zien, maar dat was niet het geval en dat is jammer, want het is super! De quick dry is een potje met een soort silliconenspulletje erin. De bedoeling is dat je je nagels lakt, een minuutje wacht (dat het ergste gedroogd is) en dan op elke nagel een paar druppels van dit spul doet. Dan wacht je nog een minuutje en zijn je nagels echt helemaal droog. Ik lak nu dus 's ochtends snel voordat ik naar school ga nog even mijn nagels, druppels erop en dan gaan met die banaan (en droge nagels). Als laatste op het lijstje de Tangle Teezer. 


Hij stond een tijdje geleden al op mijn blog, maar verdween toen eigenlijk in mijn kast. Ik vond het een onhandig ding, klein en de 'spijltjes' zijn helemaal niet zo lang waardoor ik niet echt het idee had alsof het echt perfect werkte. Ik ben nu helemaal om, hij haalt elke klit of knoop eruit en ik hoef mijn haar niet meer onder de douche te kammen (dat deed ik voorheen heel veel, omdat ik er anders niet meer doorheen kwam). Geen drama meer na het zwemmen of na een nacht met mijn haar los slapen. Het is ook nog eens ideaal dat hij klein is (wat ik dus eerst vervelend vond), want hij kan overal makkelijk mee naar toe!

Vonden jullie het leuk om weer eens een paar favorieten te zien? Ik moet dit artikel denk ik vaker maken, maar ik heb niet altijd favorieten. Wat vind jij? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

11 opmerkingen
 1. Die quick dry is inderdaad echt fijn!
  nooit meer beschadigde nagellak omdat je geen geduld hebt om te wachten, haha ;)!

  <a href="http://www.theffactor.nl”> XOXO faye van The F. Factor</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne favorieten de Quick dry wil ik ook nog wel, heb namelijk echt geen geduld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne favorieten, ik ben heel erg benieuwd naar de Quick dry van de Hema. Zelf heb ik iets soort gelijks uitgetest van de H&M en dat was echt een misser!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefde voor de tangle teezers! En die quick dry drops lijken me ook erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik het 3 stappenplan van Clinique ook! Ik heb de scrub ook klaar liggen maar nog niet gebruikt. Dat ga ik zo maar eens proberen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tangle teezer is ook zeker een van mijn favorieten! Super fijne borstel x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke favorieten! Ik moet ook maar eens zo'n tangle teezer aanschaffen, lijkt me echt ideaal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat potje van de hema moet super handig zijn! Ga hem morgen direct ophalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die tangle teezer lijkt me heel fijn!  www.style-chameleon.com

  WIN A €190 PROUD JACKET ON MY BLOG

  BeantwoordenVerwijderen