LIFE | This week #6

maandag 19 mei 2014

Het is weer tijd voor een 'this week' artikel! Deze week was echt weer heerlijk druk en is voorbij gevlogen. Deze week is zeker de moeite waard om weer met jullie te delen. Zo was ik druk bezig op school met een opdracht, stond ik in Den Bosch in de Brabanthallen tuinposters te verkopen en ging ik in het weekend heerlijk luieren op het strand en de camping in het heerlijk zonnige weertje.


Maandag, dinsdag & woensdag.
Maandag werd ik wakker en voelde ik mij echt hondsberoerd. Ik had geen flauw idee waardoor het kwam. Ik heb het idee dat ik ziek ben geworden van de tiramisu die ik de zondag ervoor heb gegeten. In tiramisu zit rauw ei en misschien kon mijn lichaam dat even niet verdragen. Ik bleef lekker een dagje thuis.

Dinsdag en woensdag ben ik druk bezig geweest op school met een opdracht. We zijn bezig met het ontwerp voor een winkel en na veel schetsen heb ik eindelijk een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp moeten we uitbeelden aan de hand van een maquette. Ik op dinsdag begonnen met het maken van de maquette die volledig uit foam bestaat. Je kunt hier het beginstadium zien van mijn maquette.


Donderdag & Vrijdag.
Dit waren echt twee pittige dagen. Mijn stage stond namelijk op de Floralienbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch en ik mocht helpen, leuk! De beurs was voornamelijk gericht op planten, bloemen, dingen voor in de tuin en meer en wij stonden daar met tuinposters. De hele dag hou je hetzelfde verhaaltje en vertel je mensen enthousiast over de tuinposters. Helaas ligt Den Bosch niet om de hoek en moest ik twee dagen 2,5 uur heen en 2,5 uur terugreizen, pittig maar wel leuk!


Zaterdag & Zondag.
Na twee lange dagen op de Brabanthallen maakte zaterdag plaats om zelfs weer eens een dagje te werken op Schiphol. Dit was geen straf, ik doe marktonderzoek en laat er nou net zaterdag een onderzoek zijn die buiten is bij de parkeerplaatsen. De hele dag stond ik lekker in het zonnetje mensen te enquêteren! Zaterdagavond zijn mijn vriend en ik nog even de kermis opgegaan, ikzelf ben echt gek op de kermis, ik vind alle attracties zo leuk en wil graag in hoogste dingen. Helaas durft mijn vriend niet overal in vanwege zijn hoogtevrees, maar de attracties laag aan de grond zijn ook erg leuk!


Zondag was echt een heerlijke dag waar ik de hele week naar uitkeek! Mijn moeder heeft sinds kort een caravan op de camping staan vlakbij Callantsoog (vlak bij het strand) en zondag ging ik samen met mijn vriend die kant op om 's avonds lekker te barbecuen (jaja, echte Nederlanders). Omdat we zagen dat het zondag zulk mooi weer zou worden zijn we er al lekker vroeg heengegaan zodat we de hele dag optimaal konden genieten. Voordat we vertrokken heb ik weer eens geprobeerd om een stukje te hardlopen en dat ging verassend goed! Een korte 2,5 kilometer en ik voelde me weer compleet happy. Eenmaal op de camping hebben we met zijn allen lekker een stuk gelopen over het strand en daarna heerlijk geluncht om vervolgens de dag af te sluiten met een lekkere barbecue. Ik heb heerlijke ontspannen en lekker van de zon genoten.

En dan is er weer een week voorbij. Elke week is weer een stukje dichterbij de zomervakantie waar ik onwijze zin in heb. In de zomervakantie ben ik zeker van plan om met mijn vriend vaak naar de camping te rijden, op vakantie in eigen land, heerlijk! Wat is het leukste wat jij vorige week gedaan hebt? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Oh super chill zo'm plekje op de camping :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, je week klinkt heel goed! Vooral je weekend, haha! Het lijkt me best lastig om twee dagen lang hetzelfde verhaal aan mensen te vertellen en toch enthousiast over te blijven komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ontwerp van de winkel ziet er tof uit! En je weekend klinkt ook niet verkeerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lekker weekend, ik heb ook in het zonnetje gelegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je buiten mocht werken op Schiphol met dat heerlijke weertje!


  www.style-chameleon.com

  Will you please like THIS picture for me?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is altijd leuk om te lezen! Klinkt als een heerlijke week en dan vooral je weekend.. lekker op de camping!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien dat je zo'n goede week hebt gehad!
  XxF

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien dat je zo'n goede week hebt gehad!
  XxF

  BeantwoordenVerwijderen