BEAUTY | Mijn luchtjes

donderdag 22 mei 2014

Ik heb niet heel erg veel luchtjes. Ik ben jaloers op de kaptafels die volstaan met prachtige flesjes. Ik zelf vind het makkelijker om een hele lange tijd maar een luchtje te dragen. Ik vind het altijd gek om elke dag een ander luchtje op te spuiten. Je jas bijvoorbeeld, ruikt dan naar verschillende luchtjes tegelijk. Ik heb op dit moment maar vier luchtjes, die ik jullie nu ga laten zien.


Helemaal rechts staat mijn vroegere favoriet. Er was een tijd dat álle mannen One Million droegen. Ik vond het zo een lekker luchtje en toen mijn zus hem ook droeg besloot ik hem te kopen. Dag in dag uit, elke dag spoot ik dit heerlijke luchtje op. Ik denk dat ik hem anderhalf jaar heb gedragen toen het luchtje plaats maakte voor een vrouwenluchtje (dit is bijzonder). Dit is een sportief luchtje van Jean Paul Gaultier, natuurlijk de vrouwenvariant. Het is een lekker fris luchtje en zeker vrouwelijk. Dit luchtje draag ik wanneer ik er zin in heb maar ik draag hem niet consequent. Het derde luchtje is mijn favoriete- en nieuwste luchtje van het moment, Spicebomb! Als laatste Burberry Britt, dit luchtje draag ik niet meer maar af en toe ruik ik er even aan. Het luchtje doet me denken aan vroeger op een of andere manier, maar ik vind hem nu niet meer lekker om te dragen. Dit is een echt zwaar luchtje die ik wel lekkerder vind ruiken bij een man dan bij mijzelf!


Op mijn artikeltje van de vorige keer kreeg ik best wat verbaasde reacties, heel grappig om te lezen. Er zijn toch niet zoveel meiden die mannenluchtjes dragen, maar ik vind ze veel te lekker om alleen door mannen te laten dragen. Ik hoop dat jullie het, ondanks dat het bijna alleen maar mannenluchtjes zijn, een leuk artikeltje vonden (misschien een idee voor je vriend, vader, opa etc. want vaderdag komt er weer aan)! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

17 opmerkingen
 1. Ik vind het luchtje van Jean Paul Gaultier echt super lekker! Wat grappig dat je allemaal mannenluchtjes draagt. Ik vind mannenluchtjes vaak wel fijn ruiken, maar kan het niet helemaal bij mezelf plaatsen. Raar eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cool dat je mannenluchtjes draagt. Ik vind die ook altijd heeeel erg lekker Goed plan om het dan gewoon zelf op te doen!. Ik koop altijd voor mijn broer Million, omdat ik hem echt SUPER vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind One Million ook super lekker ruiken! Ik ben zelf wel meer van de zoete geurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat apart dat je graag mannenluchtjes draag, grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, die Burberry mannengeur is echt mijn favoriet! Zo lekker is die! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. och heerlijk sowieso ga ik voor de goudstaaf! love it! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele fijne luchtjes! zitten ook een paar van mijn luchtjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig dat je mannengeurtjes draagt. Nog nooit gehoord dat een meisje dat doet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmmm, Spicebomb! Ik spuit er ook soms stiekem mee als ik bij mijn vriend blijf slapen!
  Ik heb ook niet erg veel parfums, vind het ook leuker slechts twee geuren af te wisselen. Momenteel zijn dat Chanel Chance Eau Tendre en Coco Mademoiselle, twee top parfums!

  XO IMKE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Mijn vriend spuit hem soms van mij op, net even andersom!

   Verwijderen
 10. Wat grappig dat je mannengeuren draagt, heb ik eigenlijk nog nooit aan gedacht, best slim eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ken ik allemaal niet, maar ze klinken heel goed allemaal!
  Liefs, Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat grappig! Dat geurtje van Burberry is mijn favoriete mannengeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jean Paul Gaultier is erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat apart dat je mannen luchtjes draagt haha. Zelf vind ik mannen geuren te zwaar voor bij mezelf. Maar ze ruiken wel allemaal erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen