LIFE | THIS WEEK #5

maandag 28 april 2014

Dit was echt een heerlijke week! De maandag was het nog Pasen, ik moest maar twee daagjes naar school gevolgd door twee dagen stage en toen was het alweer tijd voor een vrij weekendje met een weekje meivakantie er aan vast geplakt. Het was dus een weekje waarvan ik lekker kon uitkijken naar een vrije week.


Maandag & Dinsdag.
Maandag was het Pasen en eigenlijk was dit geen speciale dag voor mij. Op de 1e Paasdag ervoor had ik zowel een ontbijt- als een Paasdiner maar op de maandag vierde ik geen Pasen meer. Het was tijd om aan de slag te gaan met mijn huiswerk. Na een lang weekend uitstellen was het dan echt tijd om te beginnen aan een stapel schetsen. Ik ben op dit moment bezig met een inrichting van een winkel en het is soms echt lastig om inspiratie te vinden, vandaar ook het lange uitstellen. Ik werk overigens hard aan mijn tekenskills, ik vind tekenen nog steeds lastig maar oefening baart kunst! In de avond had ik een afscheid van een vriend van mij, die gaat een pilotenopleiding volgen en vertrekt voor twee jaar naar het buitenland. Het feestje was onwijs geslaagd en onwijs gezellig!

Op de dinsdag brakte ik een beetje uit van het feestje maandag en besloot ik om het ene uurtje school te missen en er op de woensdag weer volop tegenaan te gaan. Ik werkte daarom nog ietsje verder aan mijn schetsen. Ik experimenteerde met het gebruik van verf en water en het rechterfotootje was het resultaat.


Woensdag.
Woensdag was het dan echt tijd voor een dagje school na een veel te lang en lekker weekend! Het was even flink aan de bak want ik loop ietsje achter met mijn opdrachten. Ik liet mijn schetsen zien en de lerares was heel erg tevreden, ze zag echt dat ik met sprongen vooruitging wat betreft het schetsen en dat was fijn om te horen na al die uren werk! Het was woensdag echt geweldig weer en in de pauze ging ik met mijn hele klas naar buiten op het grasveld naast onze school. Ik gooide mijn schoenen uit en wiebelde met mijn blote voeten door het gras, even helemaal niks. Na een uur was de pauze helaas voorbij en moest ik weer hard aan de slag. Ik besloot om een mooie map te kopen waarin ik al mijn gemaakte spullen netjes kan bewaren. Het is een A2 map, heel groot maar wel heel erg mooi. Zo kan ik een netjes en mooi portfolio behouden en in de toekomst meenemen naar sollicitaties voor werk of stages.


Donderdag & Vrijdag.
Mijn twee stagedagen van de week. Ik zit nu al een tijdje op een andere locatie, waar de productie plaatsvindt, maar op donderdag mocht ik weer even terug naar de winkel. Ik mocht weer de winkel wat veranderen en netjes maken en heb zelfs eventjes alleen gestaan wat ik wel spannend vond. Op vrijdag was ik wel weer op een andere locatie en heb ik voornamelijk gewerkt aan grafische producten. Zo ben ik nu bezig met het maken van een cadeaubon voor het bedrijf en was ik bezig met borden voor in de winkel voor Moederdag. Ik ben nog steeds hard aan het oefenen en leer gelukkig steeds meer! Op donderdagavond ging ik met mijn moeder naar de Primark in Zaandam maar helaas stond niks me zoals ik had gehoopt. Ik scoorde drie items die je later ziet op mijn blog!


Zaterdag en Zondag.
Het was tijd voor mijn eerste Koningsdag! Normaal vierde we namelijk Koninginnedag. Met mijn vriend en wat vrienden gingen wij naar Amsterdam. Lekker door de Jordaan lopen en genieten van het sfeertje, een wijntje en de kinderen die trots hun spulletjes verkopen! Mijn vriend ging zelfs voor wat geld krabbelen bij kleine meisjes, omdat hij het zo lief vond (hij grabbelde overigens de medaille die je om zijn nek ziet hangen, hoe toepasselijk). Het was een leuke dag! Op zondag ging ik met mijn vriend even langs bij mijn moeder op de camping, maar helaas was het weer niet zo leuk. We zijn ook weer naar de Primark geweest om een item te ruilen, want een van mijn drie items was na een dag al kapot. We werden jammergenoeg heel onvriendelijk geholpen door een medewerker die tijdens de hele transactie geen woord heeft gezegd tegen ons. Zelfs toen ik een handtekening moest zetten werd er een bon met een kruis voor mijn neus geschoven. Erg jammer voor zo een leuke winkel!

En dan is de week voorbij, gelukkig staat er een heerlijke vakantie voor de deur waarvan ik optimaal ga genieten. Geen huiswerk, geen werk en lekker samen met mijn vriend alleen thuis (we passen op een huis). Heerlijk! Hoe was jullie week en hoe was jullie Koningsdag? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
 1. Jij hebt een leuke week gehad! Jammer van die service bij de primark.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je foto's te zien! Wel jammer dat de service bij de Primark zo slecht was.. :( maar gelukkig heb je het item wel kunnen ruilen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een hele leuke week! Volgens mij heb je een hele toffe stageplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i love to see your smile

  NEW OUTFIT IN THE BLOG : COMFY AFTERNOON
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/04/comfy-afternoon.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, beetje rare behandeling die je hebt gekregen bij de primark.. Leuk weer zo'n overzichtje, vind je schetsen er echt gaaf uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er leuk en gezellig uit en wat een rare behandeling heb je gekregen bij de primark zeg! je schetsen zien er top uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeej wat raar bij de Primark zeg!!! Je zag er leuk uit met koningsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Die A2 map ziet er mooi uit. Rare mensen bij Primark...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, wat een leuke post! Sowieso is je blog heel leuk, vind je echt overkomen als een heel leuk meisje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh lekker vakantie! Geniet er van! Ik moet helaas de hele week stage lopen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen