LIFE | TBT / Throwback Thursday

donderdag 24 april 2014

Nog nooit eerder heb ik een zogenaamde TBT gedaan, op donderdag zie ik vaak foto's van vroeger voorbij komen op mijn Instagram en Facebook, maar zelf heb ik er nog nooit aan meegedaan. Simpelweg omdat ik niet altijd foto's van vroeger bij de hand heb. Laatst kreeg ik mijn babyfotoboek van mijn Oma, ze wilde hem alvast aan mij geven. Heel bijzonder. We hebben die middag oude foto's teruggekeken van haarzelf, want zij heeft bijna haar hele leven vastgelegd op foto. Ik vond dat heel erg bijzonder, ondanks de oorlog en natuurlijk was het ook erg bijzonder om in die tijd om al foto's te kunnen maken. Maar voor nu, mijn eigen foto's van vroeger!


De voorkant van mijn fotoboek. Dit was mijn geboortekaartje, schattig he? Dit is de eerste bladzijde die je ziet wanneer je het boekje openslaat. Er boven staat geschreven (in Omataal): 'Dit is het baby- kleuterboek van Roshelle, geboren 15 november 1993, gemaakt door Oma Volendam.


Hahaha zo leuk vind ik dit. Die stickertjes die mijn Oma erbij heeft geplakt zijn zo leuk. Bovenin lig ik lekker in de box, met toen al een pilotenbril (toen droeg ik dus al dit tijdloze model). En natuurlijk die heerlijke pakjes van vroeger die nu niemand meer draagt. Onderin zit ik op de boot, lekker aan het stuur.


Oh oh, wie heeft dat gekke hoedje nou weer opgedaan bij mij? Haha! Ik zit hier op de tafel bij mijn oma thuis, lekker verbaasd aan het kijken met een onwijs dikke snoet. Ik had eigenlijk vanaf mijn geboorte al dikke wangen, maar waar die zijn gebleven? Onderin was ik alweer een stukje ouder, ik denk een jaar of 2? Op de foto zie je overigens mijn moeder en mijn zus, die toentertijd gabber was, zo leuk om te zien.

Tot zover mijn Throwback Thursday! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, ik zelf in ieder geval wel. Ik vond mezelf wel echt een lekker bol snoetje hebben en ik heb geen een foto gespot waarbij ik aan het huilen was. Kijken jullie ook wel eens babyfoto's/foto's van vroeger terug? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Leuk om te zien :)! Ik kijk ook weleens foto's terug, superleuk om te doen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was je een poepje, naw! Heel lief :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahwwwww, hoe lief. Jij en je zus lijken overigens wel erg op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig! Die stickertjes erbij fleuren het helemaal op, erg grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aw wat lief al die foto's! Die stickertjes er bij maken het al helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattige foto's! Ik dacht zelfs even dat jij het was op de laatste foto, maar het is dus je zus. Wat lijken jullie op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien zeg :) Je lijkt best op je zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je zus lijkt op die laatste foto zo erg op hoe jij er nu uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen