Giveaway | Uitslag Roamler invites

maandag 7 april 2014

En het is alweer tijd voor de uitslag van de giveway die ik samen met Roamler deed waarbij jullie een invite konden winnen om je aan te melden voor deze app. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar de app, kijk dan even hier. Jullie hadden ruim een week de tijd om mee te doen en uiteindelijk deden er maar 10 meiden mee. Voor die 10 betekende het dat de kans groot was om te winnen en de uitslag volgt nu..


De winnaressen zijn: Noor, Judith, Robin en Sarah! Gefeliciteerd meiden. Jullie hebben (als het goed is) een mailtje ontvangen dat jullie hebben gewonnen. Bevestig deze mail even omdat ik jullie ook moet aanmelden via deze mail! Misschien denken jullie nu: 'Huh er waren toch 3 invites?' en dat klopt! Ik ben zo lief geweest om mijn eigen invite ook weg te geven aan een van jullie. Ik hoop dat jullie het leuke giveaway vonden en niet getreurd, er komt binnenkort weer een nieuwe winactie online! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

8 opmerkingen
 1. Wat een originele give-away haha! :-) Helaas heb ik geen smartphone dus ik zou er niks aan hebben. Gefeliciteerd voor degenen die gewonnen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had eerder gelezen dat je hier een win actie voor deed. Alleen ergens vind ik de app toch niet helemaal betrouwbaar ook al als ik de reverenties op ga zoeken kom ik wel positieve dingen tegen. Maar ergens begrijp ik deze app nog niet helemaal? Zo maar even een opdrachtje uitvoeren en je word betaald. Maar voor degene die gewonnen hebben Gefeliciteerd!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een bedrijf die opdrachtgevers heeft bijvoorbeeld de AH of Nutrilon. Deze opdrachtgevers willen bepaalde gegevens ophalen en in de plaats van heel duur personeel (echte mysteryshoppers) naar locaties te sturen heeft Roamler bedacht om mensen via hun telefoon foto's te laten maken en te laten checken voor kleine vergoedingen. Er zijn namelijk overal mensen actief en zij hebben dan heel snel de juiste gegevens binnen én het kost de bedrijven minder geld! Wat denk je precies dat er niet betrouwbaar aan is? Ik zou sowieso nooit iets aanbieden op mijn blog als het niet betrouwbaar is :-)!

   Verwijderen
 3. Leuk! Gefeliciteerd voor deze meiden (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meiden! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Dat is nog eens een leuke en originele prijs ^^

  BeantwoordenVerwijderen