NEW IN/REVIEW | Long lasting lipgloss

donderdag 13 maart 2014

Ik? Ik hou niet van lipgloss. Die plakkerige substantie die de hele dag aanhoud, je haren die eraan gaan plakken.. Vroeger smeerde menig klasgenoot het de hele dag op, maar ik heb die tijd nooit gekend. Tot ik deze 'lipgloss' tegen kwam op Ebay en ik hoorde dat deze echt ge-wel-dig was. Ik waagde een kansje.


Ik koos voor een rode kleur, ik had beter voor een andere kleur kunnen gaan, omdat ik al een rode lippenstift heb, maar ach een andere kleur kan altijd nog. De lipgloss kostte 1,25 dollar en was met een weekje of twee al binnen. Ik had al veel enthousiaste verhalen over de lipgloss gehoord, maar dit had ik echt niet verwacht.


Hierboven kun je zien hoe goed de lipgloss blijft zitten. De lipgloss droogt overigens op, dus deze blijft niet plakken. Het lijkt eigenlijk wel een soort verf, het is wat dikkig en brengt makkelijk aan met zo een ligplosssponsje (snappen jullie wat ik bedoel? Haha!). De lipgloss voelt niet zwaar op je lippen. De linker foto is net na het aanbrengen, nog een beetje vochtig. Ik heb de lipgloss laten drogen en heb mijn hand vervolgens onder de warme kraan gehouden en ging met mijn vingers flink boenen over de lipgloss. Wat er gebeurde? Helemaal niks! Je kunt aan de rechterkant zien dat de lipgloss er zo goed als perfect op zit.


En dit is ook hetzelfde geval op je lippen. De lipgloss droogt op en vervolgens kun je er alles mee doen. Met je vingers eroverheen wrijven en als je likt over je lippen gebeurd er niks. Het eten en drinken gaat ook prima maar na een flinke (avond)maaltijd kun je het binnenste randje wel iets bijwerken. Ik ben echt blown-away door deze lipgloss en ga hem ook nog in andere kleurtjes bestellen want dit is echt ideaal en ook nog eens een echte budgettip! Hij gaat er overigens wel af met make-up remover, maar dan moet je wel hard boenen! Hier kun je de lipgloss vinden! Dit is overigens nummer 28! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

12 opmerkingen
 1. Oh yes! Die heb ik laatst ook besteld maar dan in de kleur #25 nu kan ik al helemaal niet wachten tot ie binnen is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo goed? Ik wil hem ook wel eens testen dan! :D

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik ook, hij is zó fijn! En blijft ook echt supergoed zitten inderdaad X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, dat klinkt héél erg goed! Ik draag zelf altijd zo'n kleurtje, maar dat is een lipstick van Catrice :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur! Die wil ik ook wel bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na het lezen van dit artikel heb ik er ook 3 van besteld! Ik vond er nog eentje waar ze maar 0,93 cent per stuk waren (1,30 dollar ofzo) en zónder verzendkosten (ik begrijp níet hoe ze hier winst op maken, maar okay). Ik dacht, ik bestel er gewoon meer, want dit is zo'n bizar lage prijs! :)
  Hopelijk krijg ik ze snel binnen, ik kan echt niet wachten; ik heb nummer 28, 33 en 9 besteld. Vooral 33 lijkt me echt mooi, mooi donkerrood.

  PS: leuk om te zien dat je ook al veel sproetjes hebt, haha :) Mijn hoofd heeft er in één week ook echt al 1000 bijgekregen :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! Hoop dat de kleurtjes jou ook zo bevallen. Ik ga er waarschijnlijk ook nog meer bestellen. En ja, ik heb echt onwijs veel sproetjes, ook op mijn armen! Ik ben alleen geen roodharige, heel gek. In de zomer ben ik 1 oranje vlek in mijn gezicht :-)!

   Verwijderen
  2. Ik heb ze net binnengekregen en het zijn echt súpermooie kleuren. Maar, toch eventjes een vraagje: hoe breng je het aan? Ik ben behoorlijk motorisch gestoord op het gebied van make-up en als ik deze lipglosses aan probeer te brengen komt het óveral. Tips toevallig? :) Bij jou ziet het er best goed uit!

   Verwijderen