NEW IN | UsFoodz bestelling

vrijdag 7 maart 2014

Mijn bestelling, USFOODZ.

Oke, ik ben helemaal eerlijk tegen jullie. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar toch ben ik dol op het land. Ik ben sinds kort nu ook fan van heel wat voedsel wat daar vandaan komt. Snoepjes, chipjes maar vooral bakproducten (jaja, ik wilde gezond gaan leven, oepsie)! Mijn favoriete YouTuber bakt allerlei dingen en zij gebruikt daar natuurlijk Amerikaanse bakproducten voor. Ik ben toen gaan zoeken waar ik dat kon bestellen en kwam uiteindelijk op UsFoodz uit, een site vol met van alles en nog wat. Op de site is een gigantisch aanbod aan bakproducten en dat maakt mij heel blij. Afgelopen week bestelde ik weer wat spullen en ik heb nu alweer zin om alles te gebruiken, maar omdat het best duur is, doe ik altijd heel rustig aan en maak ik het nooit in één keer op. Ik ben in ieder geval fan. Ik raad jullie de webshop in ieder geval aan, goede service, snelle levering en een groot assortiment! Dit artikel was overigens geen sponsoring. Bestellen jullie ook wel eens spullen die je in een ander land hebt ontdekt? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
 1. Ohhhh zo lekker! Dit soort sites zijn super populair de laatste tijd dus na ze heel vaak voorbij te hebben zien komen had ik ook even gekeken, ik vind het alleen toch altijd weer prijzig! Wie weet komt het nog een keer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, dat is het ook! Daarom vind ik het extra speciaal om er iets mee te bakken of neem ik echt alleen een dingetje op een moment dat ik er rustig voor zit dat ik extra geniet, haha!

   Verwijderen
 2. Oh god wat heerlijk, ik ga zo maar even naar de keuken en kijken wat wij in huis hebben.
  Bedankt voor de tip, UsFoodz ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker! Mijn zusje besteld er wel eens, maar ik heb me tot nu toe nog kunnen inhouden. Het kan inderdaad best prijzig uitvallen, maar er zijn zoveel lekkere dingen! Misschien binnenkort dan toch eens bestellen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het wel de webshop maar heb nog nooit iets besteld ik weet namelijk dat je bij de Jamin sommige dingen van Amerikaans snoep daar kan kopen. Zo vind ik die Nerds heel erg lekker. En je hebt een speciale winkel in Utrecht die van dit een heel groot assortiment heeft dus daar kom ik wel is om dit te kopen. Maar wel een leuke en lekkere tip!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Zo lekker! Ze hebben in Amsterdam ook een winkel met allerlei Amerikaanse producten, maar die zijn ook best wel duur!

   Verwijderen
 5. Tip: Bij sommige C1000 filialen hebben ze een schap vol Amerikaans eten, snoep, bakmixen en drinken. YEEEHAAA.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks for the tip! Ik heb het wel eens gezien, echt heel fijn!

   Verwijderen
 6. Zo lekker he, ik ga dit jaar weer naar Amerika dus veel snoep kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben meteen gaan kijken! Eigenlijk wilde ik ook gezonder leven, maar wie weet wat voor lekkers ze verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh zoveel leuke dingen zie ik op de site! Jammer dat ze een minimum bestelwaarde hebben ..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhhh, wat ziet die Angel Food Cake Mix er lekker uit zeg. Heb je hem al gemaakt?
  Ik ga meteen kijken op usfoodz. Die Nerds zijn superlekkah, ze zijn wel erg prijzig bij de Jamin. Ga die ook gelijk mee bestellen op Usfoodz. Bedankt voor deze artikel.

  BeantwoordenVerwijderen