NEW IN | Stempelsetje action

dinsdag 25 maart 2014

Stempelzetje, ACTION.

Wekelijks bekijk ik de digitale Action folder. Ik vind de Action namelijk een onwijs leuke winkel en kan met zekerheid zeggen dat ik hem vaak 1 keer per week bezoek. Afgelopen week zag ik bij de actieartikelen een heel schattige stempelzetje staan. Leuk dacht ik, voor in je agenda, op leuke dagen bijvoorbeeld 'like' neerzetten! Enthousiast ging ik op zoek en al snel gevonden, gelukkig had mijn Action dit product. Thuis probeerde ik het meteen uit maar het viel eigenlijk een klein beetje tegen. Ik stempel nooit, dus ik weet niet of het normaal is dat, niet alleen je letters, maar het hele stempelgedeelte onder de inkt zit waardoor je er dus een soort vierkant omheen krijgt. Niet perfect maar wel leuk! Voor die euro vind ik het eigenlijk wel prima om af en toe een gezellig stempeltje in mijn agenda te planten. Gebruiken jullie ook stempeltjes? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

16 opmerkingen
 1. Leuk stempeltje! Ik heb ooit ook zoiets gekocht bij de hema.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik geloof 90 cent! In ieder geval niet meer dan een euro!

   Verwijderen
 3. Ik zocht hem vorige week, maar kon hem toen nog nergens vinden bij de Action.. Ik hou van stempels! Gebruik ze vaak voor vakantieboeken/plakboeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk stempelsetje! Vooral de LIKE stempel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de like stempel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat hij niet zo goed werkte.. Ik heb er eentje van de hema, die is wel heel fijn! Daar hebben ze ook heel veel verschillende stempels en gekleurde inkt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat schattig! Het gebeurt wel vaker volgens mij dat die randjes meegaan, maar zelf vind ik dat ook wel weer wat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap wat je bedoeld inderdaad, soms staat het heel leuk!

   Verwijderen
 8. Ik hou ook zo van de Action. Wel een beetje jammer voor m'n portemonnee dat ik er zo ongeveer naast woon en er dus heeeel vaak langs fiets. Dan is het maar een kleine stap om "eventjes naar binnen te gaan en toch niks te halen".

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou ook echt van de Action. Ik wil zo graag er nu heen! Super leuke stempel.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, wat leuk! :D Voorlijk die "Like".

  BeantwoordenVerwijderen