LIFE | This week #3

maandag 31 maart 2014

En het is weer tijd voor een 'this week' artikel! Het is ondertussen alweer een tijdje geleden maar ik wilde mijn afgelopen week graag met jullie delen. Het is vandaag maandag en dat betekent een nieuwe week maar het betekent ook dat vandaag de Primark in Nijmegen wordt geopend waar ik bij aanwezig ben! Daar laat ik jullie natuurlijk later meer van zien en weten! Nu eerst, mijn afgelopen week!


Maandag.
Maandag betekent voor mij altijd weer een nieuwe schoolweek. We zijn op dit moment bezig met een 'zogenaamde opdrachtgever' die graag een nieuw logo en een nieuw winkeldesign wilt voor zijn winkel Rotsvast, gespecialiseerd in bergbeklimmen etc. Ik ben de afgelopen weken druk bezig geweest met een logo voor de winkel en een bijpassende advertentie voor in de krant voor de fictieve opening. Afgelopen week zijn we begonnen met de inrichting van de winkel en dat begon met een zogenaamd vlekkenplan waarin je globaal de plaatsen van de producten aangeeft. Op maandag maakte ik ook deze leuke en simpele DIY die ik deze week op mijn blog plaatste!


Dinsdag.
Dinsdag was geen speciale dag, gewoon een normale schooldag waarbij ik verder werkte aan de opdracht. Thuis is er nu een standaard ritueeltje: elke dag kijk ik namelijk samen met mijn moeder naar de vogeltjes die ontzettend snel groeien. Links zie je hoe de vogeltjes er nu uitzien, althans vorige week dus, en rechts zie je oude foto's van begin tot aan nu. Het is ontzettend leuk om deze vogeltjes te zien groeien, beetje bij beetje!


Woensdag, Donderdag & Vrijdag. 
Woensdag had ik zo een dag dat ik echt even geen zin meer had in school dus bedacht ik om na school lekker even een simpel (en slecht) pak te kopen waarmee ik lekker even brownies kon maken. Alleen water toevoegen, in de oven en klaar! Heerlijk, net waar ik zin in had! In het winkelcentrumpje waar ik de mix voor de brownies kocht werd die woensdag een nieuwe Big Bazaar geopend, mega en megagroot. Ik nam even een kijkje en herinnerde me toen dat de All Stars in de aanbieding waren, wat een berg en wat een rotzooi! Ik ben de winkel maar uitgegaan want ja, All Stars heb ik al! Op donderdag en vrijdag had ik stage en ik ben daar druk bezig geweest met flyers maken voor een website.


Zaterdag & Zondag. 
Zaterdag was het weer tijd om in mijn nette pak in de trein naar Schiphol te stappen om een dagje te werken (spotten jullie mij in de weerspiegeling?). Op het station kwam in deze poster tegen. Het is een nieuwe campagne van de NS waarbij ze aandacht proberen te geven aan het geweld wat ontzettend vaak tegen conducteurs wordt gebruikt. Ik vind het een ontzettend heftige campagne en ik hou er zelf helemaal niet van om zulke dingen te zien, maar ik vind het wel ontzettend goed dat er meer aandacht aan wordt besteed, want het is belachelijk dat mensen die hun werk doen zinloos worden mishandeld. Zondag stapte ik samen met mijn vriend op de scooter om heerlijk even door Amsterdam te touren en de winkels af te struinen voor leuke koopjes. Wij gaan vanaf mijn stadje altijd met de pont over naar centraal en dat vind ik met zulk mooi weer altijd heerlijk om te doen!

En dit was mijn week alweer, de tijd lijkt zo snel te gaan. Mijn week bestaat uit school, stage, werken en dan een vrije dag om vervolgens weer met dezelfde nieuwe week te beginnen, ik probeer daarom optimaal te genieten van mijn vrije zondagen! Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

9 opmerkingen
 1. Jeetje wat een puinhoop bij die All stars! Ik heb ze ook gezien en had ook even snel gekeken, maar kon behalve glitter all stars niks vinden! Zal wel net pech hebben gehad bij mijn filiaal haha (: Fijne week verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah die vogeltjes zijn kei schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superlief dat vogeltje! :) En ja heerlijk weer was het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die campagne ook heftig, maar wel waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje! :)
  & dat de vogeltjes eerst zo klein waren....Wow!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. brownies i love it! en die schoenen wat vreselijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die vogeltjes zijn echt te lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was weer een mooie week!

  XxF

  BeantwoordenVerwijderen