FOOD | Candy Crush

dinsdag 4 maart 2014


Ik geef het toe, ook ik had een kleine Candy Crush verslaving. Frustrerend als ik soms werd, banjerde ik de levels door. Soms duurde een level mij weken en de andere keer vloog ik zo door 10 levels heen. Het spelen van Candy Crush is bij mij ondertussen alweer verlaagd naar een laag pitje, maar ik kwam deze onwijs leuke snoepjes tegen die ik niet kon laten liggen. De man achter de marktraam riep vrolijk: 'Ha dan hoef je ze niet meer te maken', waarmee hij doelde op de chocoladebom die je normaal lastig krijgt. Ik moest er om lachen en rekende ondertussen twee doosjes af. Ik kon mij nog beheersen in de auto, maar thuis maakte ik de twee doosjes open.


Helaas zat er wat minder in dan gedacht, ik had wel even achterop gekeken naar de hoeveelheid en ik dacht dat het verpakt was per portie, maar het is gewoon een zakje vol met snoepjes. De snoepjes zijn overigens wel erg lekker! De chocoladebom smaakt uiteraard naar chocolade en de andere snoepjes zijn gewoon een soort kleine winegums. Dit past overigens niet echt bij mijn gezond levensstijl, maar een snoepje per dag moet wel kunnen. Ik vind ze in ieder geval leuk, maar zou ze niet nog een keer kopen. Ze waren € 2,00 per doosje en zijn overigens lastig te krijgen, want het is Amerikaanse import! Geef eens toe, zijn jullie ook verslaafd geweest aan Candy Crush? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

19 opmerkingen
 1. Waaat, dat heb ik nog nooit gezien!
  Hoe grappig!
  Leuke blog trouwens.
  Elkaar volgen op bloglovin?

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk! Haha, ik speel stiekem nog steeds graag Candycrush, zeker op de trein of vliegtuig als je toch niet veel beters te doen hebt :p

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit candycrush gespeeld, maar die chocola ziet er wel lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha leuk! Ik speel alleen nog Candy Crush uit verveling zoals wat Liese zegt in de trein opweg naar school of huis.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig! Ik heb ze volgens mij ook wel eens gezien bij de Jamin, het Amerikaanse snoepschap.

  Gelukkig speel ik het spel niet en heb ik het ook nog nooit gespeeld, helaas mijn vriend wel...  www.style-chameleon.com

  €50 SPARTOO GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geniaal! Ik weet wel een paar mensen die ik hier ontzettend blij mee zou kunnen maken. Leuk gevonden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! Als ik ze een keer zie, koop ik ze ook zeker voor een vriend van mij die helemaal verslaafd is / was van Candy Crush.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! En waar bedoel je dan met lastig te krijgen? Mijn moeder is namelijk ook verslaafd aan candy crush en het leek me leuk deze aan haar te geven:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze zelf gekocht op een markt, maar ze zijn zeg maar niet 'gewoon' in de supermarkt te koop! Je kunt het is proberen bij een Jamin die Amerikaans snoep verkoopt! :-)

   Verwijderen
 9. Hmmm ze zien er leuk uit, maar ja, inderdaad wel ongezond haha. Bij Jamin verkopen ze ook Amerikaans snoep, ook versies met weinig calorie├źn gelukkig :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had ze eens bij de Jamin gezien, best grappig !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben verslaafd aan candy crash haha, snoepjes zien er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat lijkt me dat lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die hebben ze in mijn Jamin ook, maar heb ze nog nooit uitgeprobeerd. Haha en dat terwijl ik ook mega Candy Crush verslaafd ben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, wat cool! Ik speel stiekem nog altijd Candy Crush.

  BeantwoordenVerwijderen