FAVORITE | Mijn vijf favoriete apps

donderdag 27 maart 2014


Iedereen heeft wel een paar apps die ze dagelijks heel vaak gebruiken. Je kunt ze dan gerust favoriete apps noemen toch? Ik heb er ook een paar waarop ik de hele dag vaak klik. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favoriete apps weten. Dit zijn bekende maar ook minder bekende voor jullie! Ik heb expres Facebook, Twitter, Nu.nl en dergelijke eruit gelaten, die zijn niet zo spannend meer. De apps die ik heb uitgekozen zijn allemaal beschikbaar voor iPhone en zijn gratis te downloaden.

1. Instagram
Wie kent de app niet: Instagram. Het is al jarenlang een van mijn favoriete apps op mijn telefoon. Op het begin begreep ik er allemaal niet zo veel van. Wat moest je nou met een app die je foto's bewerkte? De app was toen nog niet zo bekend en ik liet het dan ook varen. Een tijdje later kwam ik erachter dat dit de app was waar iedereen ineens gebruik van maakte! Ik ververs hem constant want ik vind het onwijs leuk om beelden/foto's van anderen te bekijken. Instagram is een soort uitlaadklep voor creatieve uitspattingen en dat vind ik onwijs leuk om te bekijken!

2. Roamler
Roamler is een app waarmee je geld kunt verdienen. Ja het is echt waar. De opdrachten staan op je telefoon, je accepteert ze en voert ze vervolgens uit. Je kunt denken aan een soort mystery shoppen. Je krijgt bijvoorbeeld de opdracht om de babymelk van Nutrilon in de supermarkt te fotograferen en tellen en wanneer je dit instuurt en het wordt goedgekeurd door Roamler krijg je hiervoor een vergoeding (je kunt denken tussen de 2 - 10 euro). Ik doe het al vanaf vorig jaar en heb er ondertussen aardig wat geld mee verdiend. Ik vind het onwijs leuk om te doen omdat je de deur uit moet en je er echt wat voor moet doen. Ik ben zelfs eens voor een check naar Texel gegaan, leuk toch? (Mochten jullie meer informatie willen over deze app zoek dan even op google of het girlscene forum hier).


3. Room for thought
Room for thought is een onwijs leuke en spontane app. Je krijgt elke dag, of om de dag (dat weet ik niet precies) een push bericht op je telefoon. Wanneer je dit bericht opent ga je automatisch naar de app en is het de bedoeling dat je vastlegt wat je op dat moment aan het doen bent. Omdat je elke keer random een push bericht krijgt ben je altijd iets anders aan het doen. Je krijgt 10 seconden de tijd en dan maakt hij automatisch een foto. Hij kan je locatie opslaan en je kan een berichtje toevoegen en uiteindelijk krijg je een overzicht met al jouw foto's. Je kunt overigens ervoor kiezen hem openbaar te delen, dat kun je ook van anderen zien, erg leuk! 

4 Day One
Day One is heel simpel gezegd een digitaal dagboek. Je kunt zelf kiezen wanneer je iets schrijft en je kunt zelf foto's toevoegen. Wanneer je je locatieverzieningen aan hebt staan slaat hij automatisch je locatie erbij op en slaat hij ook op wat voor weer het was op het moment dat je het berichtje schrijft. Onwijs leuk, vooral voor mensen die het bijhouden van een papieren dagboek wat lastig vinden. Wanneer je frequent schrijft krijg je een onwijs leuk overzicht met al je berichten! 

5 Cloth
Deze app is voornamelijk onwijs handig voor mensen die het nogal lastig vinden om elke dag weer een outfit te bedenken. In deze app leg je je outfit vast en kun je aan de hand van tags aangeven wat voor soort outfit het is: casual, party etc. Je slaat de foto dan op en als je dan een keer 's ochtends wakker wordt en even echt niet weet wat je aanmoet kun je door je outfits bladeren die je ooit heb toegevoegd. Iedereen heeft wel is zo een dag dat je onwijs wat outfits kan bedenken toch? Dan kun je die nu mooi vastleggen en later doorbladeren!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn vijf favoriete apps te zien. Wat zijn jullie favoriete apps op jullie telefoon? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

22 opmerkingen
 1. Leuk! Ik kende de meeste apps nog niet maar ze klinken heel leuk! Instagram kende ik al wel en gebruik ik ook heel vaak :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Instagram is ook zeker mijn favoriet, ik ga Cloth eens even bekijken, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Room for thought vind ik echt zo leuk! Heb het inmiddels al een tijdje, dus heb echt al een heleboel foto's! En dat Roamler klinkt interessant. Gratis geld! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Roamler klinkt goed haha ;). Ik ga eens kijken of je apps ook voor Android zijn, dat wil ik wel weten ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo hee, room for thought is 50MB pff.. (Instagram, Roamler en Room for thought zijn in ieder geval ook voor Android, Cloth niet)

   Verwijderen
 5. Leuk! Vooral die roamler klinkt heel interessant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien een rare vraag, maar heb je toevallig nog een invite over voor Roamler? :) lijkt me heel leuk om aan mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke apps! De meeste had ik nog nooit van gehoord:) Ik ga ze meteen even opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, meteen Roamler gedownload! Maar helaas hebben ze geen Roamlers meer nodig in mijn omgeving.. Of ik moet een of andere invite zien te krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke appss ik ga er eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke apps! Kende er nog een aantal niet. Zie ik nu dat je een speecheless armband hebt? Ik heb er ook een :) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke tips! Roamler ga ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 4 van de 5 kende ik niet eens, ze klinken super leuk!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van de Roamler app had ik nog nooit gehoord! Het klinkt bijna te leuk om waar te zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lek! Ik had nog nooit van Roamler gehoord, heb het gelijk even gedownload:)
  Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke apps! Op instagram na kende ik ze nog niet, ga ze zeker eens allemaal bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. zo leer je ook weer is wat nieuwe leuke apps kennen! geld verdienen via je telefoon.. het lijkt idd te mooi om waar te zijn. toch maar even downloaden dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk artikel, ik ga zeker een aantal apps uit het lijstje downloaden!

  xo Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat grappig zeg die app waarmee je geld kunt verdienen! Ga eens kijken of die er ook voor Android is :)

  BeantwoordenVerwijderen