FAVORITE | Mijn favoriete games

maandag 17 maart 2014

Mijn favoriete games, PS3 NINTENDO & PC.

Ik hou ontzettend van spelletjes. Al van jongs af aan zat ik met mijn gameboy in mijn handjes en speelde ik uuuuurenlang Pokémon. Ook had ik een Nintendo staan waarop ook flink wat uren zijn gespeeld. Nu ben ik 20 (oud, pff) en hou ik nog steeds van gamen. Ik speel van alles, waaronder ook schietspelletjes waar menig meisje een hekel aan heeft. Het leek me leuk om aan jullie mijn favoriete spelletjes te laten zien. Ik heb mijn drie favoriete spelletjes uitgekozen op verschillende consoles en heb daarbij de schietspelletjes even achterwege gelaten!

1. Lego Harry Potter (Jaar 5-7) - Playstation 3
Vroeger speelde ik altijd de officiële Harry Potter spelletjes op de PC, totdat ik op YouTube een let's play zag van Lego Harry Potter. Ik moest en zou hem hebben en ik begon met het spelen van het eerste deel. Omdat het zo ontzettend leuk was kocht ik later ook het tweede deel. Het spel is compleet opgebouwd in Lego en in combinatie met toveren is het onwijs leuk. Ik ben echt een Harry Potter nerd! En nog leuker, in Oktober ga ik naar Universal Studios in Orlando waar ze een deel van Harry Potter hebben nagebouwd. Benieuwd naar het spel: klik!

2. Sims 3 - PC.
Wie kent het spel niet? Ik denk dat bijna iedereen het spel wel eens heeft gespeeld. Ik was al een echte die-hard fan vanaf deel 1 en daarna ben ik het altijd blijven spelen. Dagenlang zat ik te Simsen en bouwde ik huizen, maakte ik leuke families en deed ik van alles en nog wat. Ik had heel veel moeite toen het ineens in 3d was allemaal en alles draaide en bewoog, maar nu ben ik eigenlijk wel weer toe aan een nieuw deel dat volgens mij in 2014 uitkomt. Ik kan in ieder geval onwijs genieten van het spelen van de Sims!


3. Animal Crossing, NEW LEAF - Nintendo 3DS XL.
Animal Crossing is redelijk bekend. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb het voor dit deel nooit gespeeld. Er zijn veel delen voor deze geweest maar dit deel was iets anders dan de vorige delen. In dit spel ben je burgemeester van je eigen stadje en bestuur je die stad. Je bepaald wat er wordt gebouwd en hoe de stad eruit komt te zien. Je wordt rustig van dit spelletje want een groot deel van je dag op Animal Crossing bestaat uit vissen, fruit plukken, onkruid wieden, je huisje inrichten en ga zo maar door. Dit spel kun je het hele jaar spelen want in elk seizoen veranderd er wel iets. Benieuwd naar het spel: klik!

En dit waren mijn drie favoriete spelletjes van dit moment. Het meeste speel ik op mijn DS, die gaat makkelijk mee mijn tas in en daarmee kan ik mij onderweg makkelijk vermaken. Spelen jullie ook spelletjes en zo ja, wat is jullie favoriet? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

14 opmerkingen
 1. Wat leuk! Ik speel vooral Sims 2 en verder af en toe Roller Coaster Tycoon, ook een aanradertje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben helemaal geen spelletjes mens, maar de Sims blijft mijn favoriet! Ik heb Sims 1, 2 en 3 gehad maar tot nu toe vind ik Sims 2 het leukste. Ik vond Sims drie altijd zo'n vaag tussen spel.. Alsof ze iets moesten uitbrengen tussen de 2 en 3, misschien zeg ik iets geks, haha, maar in ieder geval kan ik ook niet wachten tot de Sims 4 uitkomt! Helaas is hij uitgesteld van april 2014 naar december 2014, nog even wachten dus (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha de Sims is echt leuk!
  Heb het ook op mijn computer, alleen die is er niet geschikt voor. Wat er dus voor zorgt dat mijn pc steeds vastloopt als ik het spel opstart.
  Huilen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harry Potter nerd number 2, present! Heb ook alle spelletjes op pc gespeeld vroeger, haha. Nu speel ik graag Assassin's Creed, ook zo gaaf. Moet je maar eens checken! Leuk artikel :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Sims 3 wil ik ook een keer gaan spelen!

  http://kimmsanity.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! ik speelde eerst heel veel de sims maar hier heb ik de laatste tijd gewoonweg geen tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sims 3 is echt de all time favourite! Als ik eenmaal ben begonnen dan kan ik er niet meer mee stoppen haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sims is altijd goed! Animal Crossing heb ik lang niet gedaan, maar het is heel leuk inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haa leuk! Ik heb hier ALLE sims 1 & 2 liggen :D daarna ben ik gestopt ermee wegens te weinig tijd. (dat spel neemt nl veel te veel tijd in beslag :')

  www.turnitinsideout.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit echt een leuk artikel! Ik ben ook een girl gamer haha, speel ook schietspelletjes (geen COD maar wel GTA, hou vooral van games met een verhaal zoals Assassin's creed) maar ook van bijvoorbeeld the sims enzo! I think we can talk ;D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, de Harry Potter LEGO speelde ik altijd op de Xbox, zo leuk! En The Sims heb ik net nog gespeeld, echt mijn lievelingsspel.

  BeantwoordenVerwijderen