NEW IN/BEAUTY | Glossybox Februari

dinsdag 25 februari 2014

De laatste maand van mijn drie maanden abonnement op de Glossybox is een feit en eigenlijk vind ik dit helemaal niet zo erg. Ik vond de box in het algemeen best wel tegenvallen en misschien had ik er zelf wel meer van verwacht, maar als ik zo op internet lees merk ik dat veel meiden het met mij eens zijn. Misschien ben ik niet zo een beautymeisje en zijn anderen wel tevreden over bepaalde producten, ik weet het niet! Ik ben wel weer iets meer tevreden over deze februari box, gelukkig.


Deze maand zag de box er wel weer leuk uit, wat ik wel erg leuk vind elke maand. Deze maand staat de box in het teken van de maand van de liefde, inclusief Valentijnsdag. Bij het openmaken van de box zag ik meteen een product die ik wel erg leuk vind, die helemaal links in het doosje ligt! Maar, verder naar alle producten.


1 Anatomicals 'Puffy the Eyebag slayer'.
Dit product is een fullsize product en kost 7,25 euro per 3 stuks. Dit product is samengesteld voor de fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de tere huid rondom de ogen te revitaliseren. Het hydrateert en voedt de huid en zorgt ervoor dat je huid er jonger en stralender uit gaat zien. Ikzelf heb nog niet echt last van rimpels, maar mijn huid rondom mijn ogen is wel altijd erg gevoelig, dit is misschien wel een geschikt product voor mij!


2 Korres 'Eyeshadow'.
Dit product kost 12,90 euro  per 1.8 gram en ik weet niet zeker of dit een fullsize product is. Deze oogschaduw met parel extracten, gemicroniseerde wassen en pigmenten zorgt voor schitterende ogen (een hele mond vol). Ik vind het wel een mooi kleurtje. Ik gebruik zelf alleen geen oogschaduw, helaas pindakaas.


3 Bm Beauty 'Blusher'.
Dit product kost 9,60 euro per 4 gram en hiervan weet ik niet zeker of het een fullsize product is. Deze blush bestaat uit een 100% natuurlijke formule en geeft een prachtige kleur zonder dat je poriën verstoppen en je huid dus vrij kan ademen. Er zitten geen parabenen en synthetische kleur- en smaakstoffen in deze blusher. Dit vind ik ook een leuk product, het potje is alleen ini mini.


4 Oceane 'Makeup remover pen'.
Dit product is een fullsize product en kost 4 euro per 3 ml. Voor het verwijderen van make-up rondom de ogen en lippen. De punt bevat een vloeibare make-up reiniger zonder parfum. Dit product lijkt mij ontzettend handig! Ik heb hem al eerder voorbij zien komen en volgens mij is het ook de tweede keer dat deze in de box zit, maar dat vind ik in dit geval niet erg. Er zitten nog extra puntjes bij zodat als je puntje vol met make-up zit, je deze kunt vervangen voor een nieuwe.


5 Gkhair 'Moisturizing conditioner'.
Dit product kost 14,60 euro per 300 ml. Deze conditioneer kalmeert en balanceert de hoofdhuid en het haar van normaal tot vet haar. Het voedt het haar met plantenextracten en zorgt voor gezond, zacht en glad haar. Ik vind het jammer dat er geen ingrediënten op dit flesje staan, ik ben namelijk een tijdje geleden begonnen met conditioner only wassen en ik kan hieruit niet opmaken of hier ook siliconen in zitten.


En dit was hem alweer. Er zat trouwens ook nog een klein parfum testertje in van Bruno Banani, in verband met Valentijn en vriendjes. Ik vond de laatste box wel de leukste van de afgelopen 3 maanden en al met al kan ik uit elke box een paar producten wel gebruiken gelukkig, anders was het echt zonde geweest. Hoe vonden jullie de box van de maand februari? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

11 opmerkingen
 1. Ik vind de producten leuk, maar niet bijzonder! Het haalt me nog niet helemaal over om een abonnement te nemen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke productjes, jammer dat het over het algemeen steeds tegenvalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De producten klinken op zich wel leuk, maar net zoals jij ben ik niet heel erg een make-up meisje. Ik gebruik bijvoorbeeld ook nooit blush of oogschaduw, dus dan valt de helft van de items al af, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel leuk uit, maar jammer dat het een beetje tegenvalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het tegenvalt, gelukkig heb ik niet zo een box!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, ik heb er wel eens over nagedacht om een abonnement te nemen, maar als ik dit zie ben ik blij dat ik het toentertijd niet heb gedaan. Ik vind dit echt drie keer niks.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen