LIFE | Kerstkaartjes?

zaterdag 21 december 2013

Kerstkaartjes, BOOKSTORE.

Wisten jullie dat er elk jaar minder Kerstkaarten worden verstuurd? Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik geen Kerstkaarten verstuur, maar ik geef ze wel. Ik vind het een klein gebaar om een kaartje te kopen, te schrijven en weg te geven. Het is toch altijd leuk om een kaartje te ontvangen tijdens de kerst. Ik kwam bij een winkeltje hier in de stad een doosje met 30 kaartjes tegen voor 2,25 euro, en laat dat nou net een leuk bedrag zijn voor wat kaartjes! Ik heb al aardig wat kaartjes geschreven van de 30 stuks, en natuurlijk ook al gegeven want het is al over een paar dagen Kerst! Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie zelf nog wel eens Kerstkaartjes geven of krijgen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

13 opmerkingen
 1. Die kaartjes zijn leuk! Ik heb zelf vandaag nog een paar kaartjes op de post gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh die kaartjes zijn schattig! Ik heb nog geen kaartjes verstuurd, ik heb ze wel gekocht maar ik ben een beetje laat. Als ik over heb doe ik ze wel bij random mensen in de bus haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk wel echt jammer dat het steeds minder wordt.. ik heb er zelf geen verstuurd, maar als ik straks op mezelf woon ga ik het denk ik wel doen! ;) Hoort er toch bij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb er ook een aantal gekocht bij het Kruidvat, erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat schattig! Ik vind het ook nog altijd leuk om kerstkaartjes te sturen en ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor :). Toch doe ik het zelf niet zo vaak.. misschien later meer.

  BeantwoordenVerwijderen