REVIEW | Clinique Hydration Solutions

donderdag 7 november 2013

Clinique Hydration Solutions, CLINIQUE.

Afgelopen week vertelde ik jullie dat ik een starterspakket van Clinique heb gekocht. Ik heb gekozen voor de 'Hydration Solutions' variant, vanwege mijn superdroge huid. Ik kocht dit pakketje om te testen, voordat ik een grootverpakking aan zou schaffen. Ik heb voor een week dagelijks deze twee producten gebruikt: de dagcrème en een soort maskertje, ook een crème, voor 's nachts. Na deze week merk ik dat mijn huid zeker minder droog is. Mijn huid is superzacht en voelt veel minder trekkerig aan. Ik heb nog wel een droog plekje bij mijn voorhoofd, maar mijn huid is dan ook wel extreem droog dus heeft misschien iets langer dan een week nodig om te herstellen/veranderen. Ik ben in ieder geval superenthousiast over deze producten, dus ik ga deze aanschaffen! Ik ben superblij dat ik weer een topproduct heb kunnen vinden voor mijn (vind ik zelf) lastige huid! Ik heb de oogcrème en de dagcrème met tint nog niet geprobeerd, maar ik ga er vanuit dat deze ook een positieve werking zullen hebben. Gebruiken jullie Clinique? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

11 opmerkingen
 1. Ik gebruik zelf geen clinique maar een paar mensen die ik ken wel en die zijn er ook enthousiast over :). Waar kun je zo'n pakketje kopen?
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze heb ik gekocht bij de ICI PARIS! Kijk hier anders even: http://www.lifeofroshelle.nl/2013/11/new-in-starting-with-clinique.html

   Verwijderen
  2. bedankt!! ik zal kijken :)

   Verwijderen
 2. the products are really amazing! great blog, dear)

  what do you think about following each other? just let me know)
  keep in touch, xoxo
  http://yuliasi.blogspot.com/
  love, Yulia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed !
  www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. great use some creams baby! ;)

  FRIDAY NEW OUTFIT: CLASSIC SWEATSHIRT
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/11/classic-sweatshirt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het heeft geholpen, ik heb zelf een beetje een vette huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf ook erg tevreden over Clinique! Heel goede kwaliteit!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik Clinique al ongeveer 6 jaar. Ik ben begonnen met de Moisture Surge Intense en ik gebruik sinds 2 jaar ook de Fash Wash for men. Ik ben Clinque gaan gebruiken toen ik last had van hele erge acne. Ik ben daarmee naar de dermatoloog gegaan en zijn beveelde Clinque aan.

  BeantwoordenVerwijderen