NEW IN | Everything Clinique

zaterdag 23 november 2013

Clinique producten, CLINIQUE.

Een tijdje geleden kocht ik een starterspakketje van Clinique, puur om te testen. Ik heb van mijzelf een erg droge huid en omdat het nu kouder wordt krijg ik allerlei schilfertjes en droge plekken in mijn gezicht. Het starterspakketje, speciaal voor mensen met een droge/extreem droge huid, beviel mij zo goed dat ik van plan was om normale verpakkingen aan te schaffen. Clinique is best wel duur, maar gelukkig besloot mijn zus dit voor mijn verjaardag te kopen. Ik heb nu een dagcrème (het potje links) een nachtmaskertje (de meest rechter tube) en het stappenplan (de drie producten in het midden). Met het stappenplan was je eerst je gezicht met een zeep, vervolgens reinig je het met de tonic en als laatste hydrateert je het met een vochtinbrengende lotion. Als laatste kun je dan gewoon je dagcrème aanbrengen, de lotion trekt erg snel in. Dit kostte bij elkaar ongeveer 90 euro (oeps) maar wij hebben dit wel met kortingen aangeschaft, anders zou dit ruim 120 euro kosten. Mochten jullie dit ook willen aanschaffen, begin dan eerst met zo'n pakketje als (bijvoorbeeld) die in het midden, om te testen. Mocht je het vervolgens willen aanschaffen in normale verpakking, wacht dan op kortingsacties want Douglas en Ici Paris hebben vaak kortingen op Clinique producten! Mochten jullie nog iets willen weten, stel je vraag gerust! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

16 opmerkingen
 1. Mooie producten! Ik gebruik er ook een aantal, heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt heerlijk uit! Mijn huid is ook erg droog en trekkerig maar 120 euro, waauw! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh superlief van je zus ! Ik zou dit pakketje ook wel graag krijgen voor m'n verjaardag hehe ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo gek op Clinique, maar wel op het nacht masker, die is zalig!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief zeg, lijken me fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat handig. Clinique is echt een top merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ! Clinique lijkt me echt goed ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is jouw mening over het 3-stappenplan? Ik heb het gekregen voor mijn verjaardag, maar ben er eigenlijk nog steeds niet mee gestart. Ik had een artikel gelezen over de ingrediënten en dat maakte me eigenlijk een beetje ongerust. Daarom ben ik eigenlijk wel benieuwd naar jouw ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem nog niet vaak gebruikt. Ze zeggen dat je hem gewoon elke dag kan gebruiken maar dat vind ik zelf niet nodig en een beetje te veel werk. Ik heb niks gelezen over ingrediënten en misschien moet ik dat ook maar niet doen, haha. Ik vind hem wel fijn, mijn huid voelt daarna echt schoon fris en gehydrateerd!

   Verwijderen
 9. Ik heb het ook een tijdje gebruikt, ik vond vooral de dagcrème erg fijn, ik ben er nu wel weer mee gestopt omdat ik het eigenlijk niet 'nodig' heb en ik voldoende heb aan een goedkopere variant en het toch best duur is om het alleen om die reden te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad! Als je een goedkope variant kan vinden die ook prima werkt, is dat natuurlijk beter dan zoiets duurs!

   Verwijderen
 10. Oh wauw, die zijn inderdaad niet goedkoop. Lijken me wel echt super fijne producten, ideaal als je die voor je verjaardag of kerst kan vragen inderdaad!

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het lijken me echt fijne producten, al heb ik andere nodig (ander huidtype). Wel megaduur zeg! Maar goed, het is natuurlijk wel een investering in je huid I guess :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Ik denk dat ik hier wel een jaar tot anderhalf jaar mee doe, want je gebruikt niet zo erg veel op je huid!

   Verwijderen
 12. Superrrrr collectie! Ik hou echt van clinique x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh ik heb nog nooit iets van Clinique gehad! Misschien moet ik het ook eens gaan ontdekken. X

  BeantwoordenVerwijderen