LIFE | John Mayer, Ziggo Dome

donderdag 24 oktober 2013

Foto's John Mayer, MADE BY ROSHELLE.

Oh mijn god, ik zit nog steeds met een euforisch gevoel! Gister om een uurtje of 5 kreeg ik een berichtje van Nanne of ik zin had om mee te gaan naar John Mayer! Dit aanbod kon ik uiteraard niet afslaan en twee uur later zat ik op mijn stoeltje te wachten op hem. Dit was niet zomaar een stoeltje, we zaten namelijk op rij 1, voor de neus van John, niet te geloven. Nanne was een oplettende volger, ze zag dat Ticketmaster nog een paar kaartjes in de verkoop gooide en de keuze was snel gemaakt.

Het concert was echt geweldig. Hij zong geweldig en zijn gitaarkunsten waren bizar goed. Het was heel bijzonder om zo dichtbij hem te zijn geweest en eigenlijk vergat ik het feit dat er duizenden mensen achter mij zaten die misschien al maanden de kaartjes op zak hadden en maandenlang naar deze dag uitkeken en ergens achterin de zaal zaten en alleen maar een stipje zagen. Eerst voelde ik mij even schuldig, maar ik gunde mijzelf het geluk ook voor een keertje.

Het was geweldig, de dag had niet beter gekund en het concert ook niet. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zo dichtbij heb gezeten en ik letterlijk zijn ademhaling kon horen! Wat wel even balen was was dat mijn camera bij binnenkomst werd afgepakt door de beveiliging, dus al mijn foto's zijn iPhone quality! Zijn jullie wel eens naar de Ziggo Dome geweest? Of waren jullie er gister ook bij? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 

21 opmerkingen
 1. Wauw super gaaf dat je daar heen bent geweest! Concerten zijn zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt ontzettend tof dat je helemaal vooraan zat en wat een geluk heb je gehad zeg haha! Ik ben nog nooit in de ziggo dome geweest :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow, wat een mazzel had jij zeg! Ik ben nu twee keer in het ZiggoDome geweest: voor Jason Mraz en voor P!nk :)

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf!! En heel vet dat jullie zulke goede plekken hadden op het laatste moment! x

  www.merdjelinn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vet cool zeg, had daar ook wel willen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gisteren naar zijn extra concert geweest in de Heineken Music Hall. Ook een groot succes! Ik had mijn kaartjes 'iets' eerder dan jij - zeg maar in april haha - dus ik keek er echt naar uit. Gelukkig was het het wachten meer dan waard. Eén van de beste concerten waar ik ooit heen ben geweest. Ben echter wel blij dat ik in de Heineken Music Hall naar zijn concert ben gegaan ipv de Ziggo Dome in verband met de stoelen. Krijg dan zo snel een theater gevoel, terwijl ik bij een concert lekker wil meezingen en dansen haha!

  Margo | margoblanche.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, jij hebt dus een tijdje moeten wachten op het moment! Ik vond de stoelen juist prettig, ik vind John Mayer sowieso niet echt muziek om op te dansen, haha! Maar echt tof dat je het zo leuk vond!

   Verwijderen
 7. Ik vind John Meyer super goed!
  Jaloers dat je er naar toe geweest bent :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een geluk had je ! Je blog is trouwens erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh heerlijke muziek, dit concert moet super ontspannen geweest zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf dat jullie die kaarten nog zo op het laatste moment konden krijgen! Ik ben helaas nog nooit naar de Ziggo Dome geweest, ik had heel graag naar The Black Keys gewild, maar niemand wilde mee. :P

  http://www.fashionwasmysecondlove.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo gaaf dat je bent geweest! Ik wil ook wel eens dol graag naar John Mayer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Was ik daar maar geweest zeg, het lijkt me zo geweldig om hem live te zien en te horen zingen en spelen! Gave foto's ook zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw ik ben echt super jaloers!!
  Ik was al heel blij geweest als ik helemaal achterin de zaal zat, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahhh wat ben ik jaloers!
  John Mayer is een echte favoriet van mij. (:
  Echt super tof dat je zo dicht bij zat en dat je nog zo snel een kaartje kon bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben helaas niet naar John Mayer gegaan, zou er dolgraag een keer heen willen gaan! Wel ben ik twee keer in het Ziggo Dome geweest; één keer voor The Script en één keer voor One Direction. Maar de volgende keer wanneer John er is, ga ik zeker (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh my! I LOVE JOHN MAYER! Ik was er donderdag bij! Wauw wauw wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OAH, echt jaloers! Ik had willen gaan, maar er zijn zo weinig Mayer fans in mijn omgeving, wat echt belachelijk slecht is haha!
  Supertof dat je zo dichtbij zat!!

  www.so-mad.nl

  BeantwoordenVerwijderen