VIDEO | Mini shoplog, Primark Zaandam

zaterdag 16 augustus 2014

Jippie, het is weer tijd voor een heuse shoplog! Ook nog eens in de vorm van een video, is dat is dubbel feest. Ik had de laatste tijd wat moeite om te filmen, ik weet niet, ik vond mijn laatste video's zo gek om terug te kijken. Toen ik mijn views is bekeek, zag ik dat veel van jullie het toch zeker wel leuk vonden om te zien, dus besloot ik een kleine shoplog voor jullie op te nemen! Vorige week ging ik even langs de Primark voor een koffer, maar ik kwam met ietsje meer thuis dan dat.


Ik hoop dat jullie het weer een leuke video vonden. De twee topjes waren twee euro per stuk. Het tasje was 10 euro per stuk. Het sporttopje was 6 euro en de koffer was 50 euro. De koffer weegt 2,05 kg en is van het merk ITluggage. Wat vinden jullie van het tasje? Dat is mijn favoriete aankoop van vorige week! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
  1. Ik vind je haar zo onwijs leuk zitten zo! Vaker doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat tasje is mijn grote liefde ik voel het!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, geweldig, dat zielige tasje is wel erg leuk. Ik snap wel dat je hem mee hebt genomen! Mooie aankopen meid!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen, je shirtje wat je aan hebt is ook zo cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat tasje is super leuk! Leuk shirtje heb je aan ook! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kan je geen haar tutorial doen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke aankopen! Die roze koffer ziet er super fijn uit, ook geweldig dat ie zo licht is! Als je dan alsnog over die 23 kilo heen komt, gewoon zo veel mogelijk aantrekken in het vliegtuig! En veel blousjes meenemen, die wegen haast niks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah super leuke dingen! Dat tasje hadden ze vorig jaar ook en het was zo'n populair ding. Hij is heel mooi!
    Ga je trouwens dinsdag naar de opening van de pri?

    Liefs,
    Hazal
    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt super leuke aankopen!

    Nina

    http://beautyster.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een toffe video! Je haar zit trouwens ontzettend gaaf, zeg! Hele leuke spulletjes. Dat zwarte tasje vind ik heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Erg leuke video! Moet je weer vaker doen :) Ik vind het tasje helemaal geweldig! Grappig dat je dat zakje aan de achterkant van de hardloopbroek 'nutteloos' vind, ik stop er altijd mn mobiel in (voor de nike running app) en m'n huissleutel hihi! Gaaf dat je naar Florida gaat!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat zit je haar tooofff! En handig zo'n lichte koffer inderdaad! Ik vind zo'n harde altijd wel veiliger voelen inderdaad, maar aan de andere kant zijn ze ook veel kwetsbaarder. Ik had een harde en die kwam ooit met een enorm gat erin uit een vliegtuig gerold, haha! Dat tasje heb ik trouwens ook, maar echt al van 3 jaar terug ofzo van de Primark! Grappig dat ze hem weer hebben!

    BeantwoordenVerwijderen