NEW IN | H&M bestelling + C&A item

donderdag 19 juni 2014

Een tijdje geleden dwaalde mijn ogen af naar de website van de H&M, uiteraard begon ik met iets zoeken wat ik echt nodig had en dat was gelukkig al snel gevonden. Ik had een nieuw pak nodig voor mijn werk en stopte die twee items, broek en jasje, als eerste in mijn shoppingbag. Vervolgens besloot ik om nog een rondje te kijken en stopte ik ook deze items in mijn shoppingbag, voor de zomer!


Als eerste zag ik deze top voor een klein prijsje. Ik vond hem erg mooi bij het model staan en besloot hem toen ook maar te nemen. Hij kostte 9,95 en zit echt prachtig! Ik moet alleen nog de perfecte manier vinden om dit topje zonder BH te kunnen dragen omdat hij een blote rug heeft en van voren is hij best laag, mochten jullie een oplossing weten dan hoor ik het graag!


En ook stopte ik drie van deze mouwloze hemdjes in mijn bag. Ik vind ze echt ideaal. Ze passen overal bij en ik vind ze superfijn zitten. Ze zitten lekker losjes en je kunt er veel mee variƫren. Lekker stoer met een zwarte jeans of lekker zomers op een high wasted shortje. Deze hemdjes waren 7 euro per stuk. Fijn prijsje toch?


Als laatste dook ik nog even de C&A binnen omdat ik zag dat de vlaggetjesweken weer waren begonnen. Omdat ik altijd iets leuks kan vinden in de C&A was dit dubbel genieten. Na even zoeken vond ik dit spijkerhemdje die mee naar huis ging voor 11,20 euro. Ik heb dus weer lekker wat basics die ik kan combineren. Wat is jullie favoriete item van hierboven? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

17 opmerkingen
  1. leuke items! je zou ook een bandeau (weet niet precies hoe je het schrijft ;) kunnen dragen onder die eerste top, staat vast heel leuk! en anders een plak bh? succes ermee haha ;)

    liefs Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wauw, het eerste topje is echt ontzettend mooi. Inderdaad een beetje lastig met bh's, maar je vind er vast een geschikte oplossing voor! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke items! Dat printje op het eerste hemdje is zo fijn, heb zelf een shortje gekocht met die print :) Ik weet niet echt een oplossing voor bh, ik zou er gewoon een mooie (zwarte, kanten) bandeau onder aandoen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die twee basic tops zijn mooi (en heel handig)! :)
    Ik heb er eentje van de Primark, maar die leeft niet zo lang meer denk ik haha. Daar leef ik ongeveer in,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dingen heb je geshopt! Super leuke tops! Dat eerste topje vind ik vooral gaaf! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die slangentop is heel gaaf!



    www.style-chameleon.com

    WIN A €190 PROUD JACKET ON MY BLOG

    BeantwoordenVerwijderen
  8. love the last top!
    kisses

    NEW OUTFIT IN MY BLOG: GREEN, BROWN AND CAMO
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/green-brown-and-camo.html

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, dat eerste topje ziet er erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke aankoopjes! Vooral het eerste topje is heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk allemaal! Ik heb zelf ook een paar van die simpele tops, die zijn echt ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen