REVIEW | Onesies by Onesieskopen.nl

woensdag 21 mei 2014

Dit komt jullie vast bekend voor. Je hebt een lange dag gehad en komt ein-de-lijk thuis. Het enige wat je wilt is al je kleding uitgooien en jezelf verstoppen in een joggingbroek en slobbertrui. Gelukkig werden toen de onesies geïntroduceerd! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Onesieskopen.nl met de vraag of ik een review wilde schrijven over een van hun onesies (natúúrlijk, ik hou van onesies). Ik heb het idee dat ook velen van jullie jezelf waden in dit niet-zo-fashionable-kledingstuk, gewoon stiekem, thuis op de bank. Deze week kreeg ik het pakketje binnen.


Op de simpele website is er een redelijk breed assortiment van verschillende onesies. Zo zijn er bijvoorbeeld onesies in een kleurtje maar ook onesies met een gezellig printje, voor ieder wat wils! De prijzen van de onesies verschillen, afhankelijk van het merk zijn de onesies te koop vanaf 34,95, zo kun je dus zelf kijken wat je voorkeur heeft qua prijs en merk. Ik zocht een grijskleurige onesie uit met zakken (39,95) en een rits die ook vanaf onder naar boven geritst kan worden (handig voor de mannen).


Het uitkiezen van het maatje vond ik eigenlijk de lastigste stap. Ik twijfelde er wat over, maar als je goed kijkt naar de centimeters die aangeven staan kun je eigenlijk niet de mist in gaan. De lengte van de onesie staat per product aangegeven, dus als je het echt even zeker wilt weten kun je jezelf het beste opmeten vanaf je schouders tot aan je enkels, dus precies waar de onesie aan komt te zitten.


De onesie werd na twee werkdagen netjes geleverd in een kleurig pakketje. In het pakketje zat de onesie netjes ingepakt in een stukje plastic. De onesie voelt goed aan, het is een fijne dikke stof en het voelt kwalitatief heel goed aan. De binnenkant is lekker zacht en ik vind het fijn dat de onesie zakken heeft. Hij voelt zelfs (stiekem) ietsje beter dan de onesie die ik van de Primark heb. Bij het uitpakken zag ik dat de onesie iets te groot was, maar bij zo een kledingstuk vind ik dit geen probleem, dat zit éxtra lekker. Ik ben zeker fan van dit model!

Al met al zijn deze onesies zeker een aanrader. Nu hoor ik je denken, het is bijna zomer, is zo een onesie niet te warm nu? Natuurlijk niet, 's avonds kan de temperatuur altijd flink omlaag en dan is een onesie ook heerlijk om te dragen. Ik draag hem in ieder geval het hele jaar door! Bezitten jullie al een onesie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Onesieskopen.nl 

15 opmerkingen
  1. Ik heb heel lang de hele ophef over onesies verdrongen, maar stiekem wil ik er zelf nu ook eentje! Al vind ik deze best wel prijzig ze zien er wel super tof en fijn uit! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben geloof ik de enige persoon in de hele wereld die niet van onesies houdt :')
    Ik ziet veel liever in mijn hardloopbroek, dat is echt chillingsz voor mij haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ieder z'n ding he, hahaha! Ik vind mijn hardloopbroek ook lekker zitten, maar geef mij maar een warme te wijde onesie :-)!

      Verwijderen
  3. Wat een super leuke onesies =)
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. both pics are really nice. perfect clothes for home. love oyu
    fran

    NEW OUTFIT IN MY BLOG: COLORFUL
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/05/colorful.html

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik houd het liever bij een standaard kleurtje dus die grijze is voor mij goed geschikt. Maar die kikker vind ik ook heel leuk. Ik wist helemaal niet dat er zakken in zaten dat is dan wel fijn!
    Ik bezit nog geen onesie maar als ik zou moeten kiezen dan ga ik voor een standaard kleurtje.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Lijkt mij heerlijk, zo'n onesie.
    XxF

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is echt superleuk!
    http://explorecapturewritesuus.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb niet anders dan problemen met deze website. heb mijn onesie 2,5 week terug retour gestuurd, maar heb hier niets meer van vernomen. zowel mijn onesie als mijn geld is weg. en heb inmiddels 3 mails gestuurd, maar antwoord krijg ik niet. belachelijk gewoon

    BeantwoordenVerwijderen